Nieuws

The Sweet Gift Meghan Markle gaf haar bruidsmeisjes

The Sweet Gift Meghan Markle gaf haar bruidsmeisjesWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Het koninklijke huwelijk van Meghan Markle was gevuld met mooie details - van haar knipoog naar het Gemenebest tot de schoenen die haar bruidsmeisjes droegen. Kensington Palace bevestigde dat de jonge dames coördinerende Givenchy-jurken droegen, compleet met zakken, natch en gecombineerd met gepersonaliseerd schoeisel.

De hertogin van Sussex schonk elk van de vijf witte lederen Aquazurra-schoenen met monogram met de initialen van de bruidsmeisjes en de trouwdatum. Het is niet eenvoudig om het perfecte bruidsmeisje cadeau te vinden, maar Meghan slaagde erin om de zoetste aandenken te vinden om de speciale dag te herdenken. De doordachte aandenkens stopten daar ook niet.

Volgens Mensen, Meghan heeft ook zes van haar beste vrienden geschonken, evenals schoonzus Kate Middleton, een aangepaste gouden schijfarmband genaamd de Kensington-armband door sieradenontwerpster Zofia Day. De delicate armband van $ 450, hoewel speciaal gemaakt voor Meghan's vrienden, is nu beschikbaar voor aankoop (waarvan we het gevoel hebben dat dit niet lang zal duren). "Het is een overweldigende eer om deel uit te maken van de geschiedenis en om mijn stukken te geven als aandenken voor deze gedenkwaardige gelegenheid," vertelt de oprichter van het merk, Lisette Polny, aan het tijdschrift.

Meghan is al een tijdje fan van Zofia Day-stukken en droeg laatst een paar Dash Ear Studs ($ 600) voor haar Vanity Fair cover en een Bar Stack Ring ($ 715) eerder dit jaar. Het in Californië gevestigde merk ontwierp ook de Windsor Heart Pendant Necklace ($ 675) en Charlotte Bow Necklace ($ 950), die werden gedragen door bruidsmeisjes Rylan en Remi, de dochters van Meghan's goede vriendin Benita Litt. "Ik heb altijd al een kleine lijn willen creëren, en mijn dochter houdt ervan mijn ontwerpen te dragen," vertelt Polny Mensen. "Dus besloot ik om Benita's meisjes een paar speciale stukken te maken voor hun speciale dag."

Bekijk meer: The Royal Wedding: Prince Harry and Meghan Markle


Bekijk de video: Meghan Markle Given The Sweetest Gift For Baby Archie On Royal African Tour (Augustus 2022).