Relaties

De meest sexy pakbon op huwelijksreis die u moet zien

De meest sexy pakbon op huwelijksreis die u moet zienWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Afgezien van de vluggertje, vereist goede seks vaak een beetje voorbereiding en planning - zelfs huwelijksreis seks. "Als we van plan zijn om seks te hebben tijdens onze huwelijksreis, dan moeten we dat geslacht plannen", zegt Gloria Brame, Ph.D., seksuoloog en auteur van The Truth About Sex: A Sex Primer For The 21st Century. "En omdat het seks op huwelijksreis is - een van de meest memorabele en erotische ervaringen die we ooit zullen hebben - een wijze bruid geeft het dezelfde zorgvuldige, persoonlijke overweging als zij de andere details van het evenement deed."

Gelukkig is er niet te veel gedacht om een ​​geweldige seks op huwelijksreis te plannen. In plaats daarvan is er een doelgerichte paklijst nodig - en onze experts zijn hier om u te vertellen wat u moet brengen om een ​​knaller te maken (excuseer de woordspeling).

1. Smeermiddel

"Smeermiddel inpakken zorgt ervoor dat je voorbereid bent, ongeacht hoe uitgedroogd of overrompeld je bent", zegt Madeleine Castellanos, M.D., seksexpert en auteur van Willen willen: wat doodt je seksleven en hoe het in leven te houden. Je hoeft niet veel in te pakken, want handbagagelimieten van vier gram zijn meer dan genoeg om je door de huwelijksreis te helpen, zegt ze. En een sexy tip: "Als je van plan bent om een ​​beetje doucheseks te hebben, vergeet dan niet om zowel glijmiddel op waterbasis als op siliconenbasis in te pakken", zegt Castellanos.

2. Stemmingsmuziek

Volgens Castellanos: "Er zijn maar weinig dingen zoals muziek om een ​​stemming te creëren en je een sexy gevoel te geven." Niet alleen dat, merkt ze op, maar "muziek is ook een prachtige manier om geluiden in een hotelkamer te overstemmen, waardoor je je op je gemak voelt om je meest expressieve seksuele zelf te zijn." Je kunt je afspeellijsten samenstellen voordat je vertrekt, nummers toewijzen voor knuffeltijd, danstijd en sexy tijd.

3. Sexy-slijtage

Wat sexy is voor het ene paar, werkt misschien niet voor het andere. "Dit kan zo verschillen van persoon tot persoon, want wat je sexy en sensueel maakt, is zo uniek", zegt Castellanos. Dus pak wat je denkt pack een klap. Brame zegt dat dit alles kan zijn, van wat we beschouwen als traditionele lingerie tot iets meer verrassends, zoals een kostuum of rode stiletto's. "Maar stop daar niet", zegt Brame. "Hoe zit het met het oppakken van iets speciaals voor je partner? Je bent niet de enige die er goed uit moet zien, dus dit is het moment om door volwassen catalogi te bladeren om te zien of er sexy ondergoed, fantasiekleding of iets anders is dat je wilt om voor je te dragen op je speciale avond. "

4. Je favoriete parfum of Keulen

"De diepe delen van de hersenen die verantwoordelijk zijn voor seksuele opwinding en verlangen reageren sneller op geur dan elke andere stimulans", zegt Castellanos. "Om deze reden kan een beetje geur een lange weg afleggen om opwinding te stimuleren." Als je je dure fles niet wilt inpakken (opdat deze niet in je bagage breekt), kun je naar de balie van het warenhuis gaan voordat je vertrekt om een ​​monster te pakken.

Een ding niet inpakken? "Probeer geen handboeien of ander metalen speelgoed in te pakken, want metaaldetectoren op luchthavens zullen meer doen dan de verrassing bederven - ze zullen u vertragen en in verlegenheid brengen als u probeert uit te leggen dat u geen terrorist bent", zegt Brame. "Laat de zware apparatuur thuis."