Nieuws

Kensington Palace deelt nieuwe beelden van Meghan Markle en Prins Harry op hun trouwdag

Kensington Palace deelt nieuwe beelden van Meghan Markle en Prins Harry op hun trouwdagWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Als je bent zoals wij, leef je nog steeds van de hoogtepunten van de koninklijke bruiloft van Prins Harry en Meghan Markle in mei. Hoewel we elk verbluffend detail van de ceremonie en receptie voor je hebben vastgelegd, is er nog steeds veel dat we graag zouden zien van de affaire. En gelukkig beantwoordde Kensington Palace zojuist onze gebeden: het paleis deelde beelden op hun Instagram-account van een sneak peak tijdens de komende documentaire series, Koningin van de wereld.

In een recent bericht deelde het paleis een video van de hertogin van Sussex over haar trouwjurk, waarin stond dat ze alle 53 landen van het Gemenebest eerde aan haar uiterlijk.

"De hertogin van Sussex onthult de speciale manier waarop haar trouwjurk hulde bracht aan het Gemenebest in de komende documentaireserie, Koningin van de wereld,"het paleis schreef in een bijschrift." Elk van de 53 Commonwealth-landen was vertegenwoordigd in het borduurwerk van de sluier - een verrassing voor haar nu echtgenoot, de hertog van Sussex. "

Ze voegden eraan toe: "De nieuwe documentaire over @ITV richt zich op de rol van de koningin als hoofd van het Gemenebest en onthult hoe het een centrale focus en passie is geweest in het leven van Hare Majesteit. Koningin van de wereld wordt dinsdagavond om 21:15 uur uitgezonden op ITV. "

De show zal details bevatten over het werk van koningin Elizabeth met de Gemenebestlanden gedurende haar jaren als monarch.

"De koningin is een uniek figuur op het wereldtoneel met een enorme diepgang aan ervaring, die meer wereldleiders heeft ontmoet dan elke vorige Britse monarch en langer dan hen allemaal diende," zei Jo Clinton-Davis van ITV over het project, volgens Harper's Bazaar UK.

Bekijk meer: Dit is hoeveel Meghan Markle naar verluidt sinds haar verloving aan haar kleerkast heeft uitgegeven

"Deze film is een zeldzame kans om Hare Majesteit van dichtbij en achter de schermen te zien in deze rol, die zoveel voor haar betekent en zo belangrijk is geweest voor Groot-Brittannië en het Gemenebest."

Dus pak de popcorn en maak je klaar voor je volgende grote tv-evenement - en herbeleef het koninklijke huwelijk helemaal opnieuw.


Bekijk de video: Prins Harry en actrice Meghan Markle stappen in huwelijksbootje (Augustus 2022).