Nieuws

Meghan Markle en Prins Harry zijn aangekomen in Windsor Castle voor de koninklijke bruiloft

Meghan Markle en Prins Harry zijn aangekomen in Windsor Castle voor de koninklijke bruiloft


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Het gebeurt allemaal! Meghan Markle en Prins Harry zijn officieel aangekomen in Windsor Castle voorafgaand aan de koninklijke bruiloft, en de opwinding is voelbaar.

Het aanstaande bruidspaar werd donderdag gezien in een auto die het kasteel binnenreed, E! Nieuws rapporten. Dit is de eerste keer dat Harry en Meghan samen worden gezien sinds hun meest recente openbare engagement, in april, hoewel ze begrijpelijkerwijs een hectische maand hebben gehad voorafgaand aan de grote dag. Meghan keek elk deel van de toekomstige koninklijke bruid door het raam van de auto, glimlachend en zwaaiend naar fans en droeg een crèmekleurige blouse, diamanten oorbellen en (natuurlijk) haar iconische verlovingsring, met Harry aan haar zijde gezeten . Prins William en Kate Middleton reden samen in een nabijgelegen auto (bestuurd door William zelf!).

Met nog minder dan 48 uur te gaan voordat de historische bruiloft plaatsvindt, lijkt de koninklijke familie zich klaar te maken voor de grote dag. Hoewel deze week een behoorlijk deel van het headline-maken van drama heeft gehad, had het vooral te maken met de vader van Markle en of hij de bruiloft al dan niet bijwoont na een paparazzi-schandaal en naar verluidt een hartaanval - het hele bruiloftsfeest zag er kalm uit , cool en verzameld rollen in het landgoed.

Hoewel ze samen op de locatie zijn aangekomen, nemen Harry en Meghan wat tijd uit elkaar voordat ze hun geloften uitwisselen. Volgens traditie verblijven ze de nacht voor de bruiloft in afzonderlijke accommodaties, met Prins Harry en Prins William in het Coworth Park Hotel in Berkshire, op 15 minuten afstand, en Meghan Markle en haar moeder, Doria Ragland, in het Cliveden House Hotel, 25 minuten afstand.

Bekijk meer: Alles wat u moet weten over de koninklijke bruiloft

Hoewel St. George's Chapel in Windsor Castle ongetwijfeld een prachtige ruimte is voor een koninklijk huwelijk (of trouwens trouwens trouwens), was het eigenlijk niet de eerste keuze van het paar. Ze wilden aanvankelijk hun huwelijk in het Frogmore House organiseren, waar ze hun verlovingsfoto's maakten, maar naar verluidt werd het veto uitgesproken door de rest van de koninklijke familie. Gegeven wat we weten over de bloemen, cake en locatie in het algemeen, is er geen twijfel dat het evenement van zaterdag in Windsor Castle prachtig zal zijn.


Bekijk de video: BABY SUSSEX: Harry en Meghan tonen zoontje en hij heet Archie Harrison Mountbatten Windsor (Juni- 2022).


Opmerkingen:

 1. Glynn

  Absoluut met jou, het is het daarmee eens. Het lijkt mij dat het een goed idee is. Ik ben het met je eens.

 2. Donnie

  Bewonderend!

 3. Cillian

  Ik raad u aan om een ​​bekende site te bezoeken die veel informatie over dit onderwerp heeft.

 4. Joosef

  so wanted to see ... and now upset ... I expected something more ...Schrijf een bericht