Nieuws

Bekijk prinses Ayako van de Japanse formele ceremonie voor Commoner Kei Moriya

Bekijk prinses Ayako van de Japanse formele ceremonie voor Commoner Kei MoriyaWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

In juli werd aangekondigd dat prinses Ayako uit Japan in de voetsporen trad van Meghan Markle en prins Harry door te trouwen met een gewone, verloofde, verloofde Kei Moriya. Terwijl Meghan Markle echter een hertogin werd - de hertogin van Sussex, om precies te zijn - na haar koninklijke huwelijk op 19 mei, scoort Moriya niet een even chique titel als hij trouwt met prinses Ayako. In feite geeft de Japanse koninklijke macht haar eigen titel op om haar liefde te trouwen. Hoe is dat voor een sprookje? De verloving werd dit weekend officieel tijdens een formele verlovingsceremonie in Tokio.

Volgens Japan Times, de verlovingsceremonie van 12 augustus, bekend als Nosai no Gi-is de eerste formele ritus 27-jarige prinses Ayako en Moriya, een 32-jarige rederij medewerker en non-profit bestuurslid, moeten voltooien voor hun huwelijk. In deze specifieke ceremonie bracht een door Moriya gezonden boodschapper een bezoek aan de aanstaande bruid en haar moeder, prinses Hisako, met geschenken van belang en zeebrasem - een formele weergave van het voorstel.

KOJI SASAHARA / AFP / Getty Images

De volgende ceremonie op de stok is Kokki no Gi, het ritueel van het aankondigen van de trouwdatum, gepland voor 19 september in de keizerlijke residentie Takamado, per Japan Times; een andere formaliteit, want de grote dag is al ingesteld voor 29 oktober van dit jaar.

Bekijk meer: 30 koninklijke trouwjurken die je moet zien

Prinses Ayako is niet de eerste van de koninklijke vorsten in Japan die haar titel opgeeft in naam van de liefde. Vorig jaar kondigde prinses Mako-prinses Ayako's achterneef en de oudste kleindochter van keizer Akihito en keizerin Michiko aan dat ze afstand zou doen van haar eigen titel om de knoop te leggen met haar oude vriend en burger Kei Komuro. (In februari werd aangekondigd dat hun huwelijken tot 2020 worden uitgesteld). En voorafgaand aan dit paar prinsessen, gooiden prinses Sayako - prinses Mako en de enige dochter van de keizer - haar prinses ook af om haar gewone man te trouwen.


Bekijk de video: Japans Princess Ayako surrenders her royal title - BBC News (Augustus 2022).