Nieuws

This Is Us Season Finale: Ka-Toby is eindelijk getrouwd!

This Is Us Season Finale: Ka-Toby is eindelijk getrouwd!We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Als je elke dinsdagavond op je tv snikt, is de kans groot dat je daar een fan van bent Dit zijn wij. Het hit NBC-drama bouwde al vroeg in het eerste seizoen een cult-achtige aanhang op, en dat is pas in zijn tweede seizoen gegroeid, dat gisteravond met een Dit zijn wij huwelijk. Teasers voor de seizoensfinale toonden Kate door het gangpad lopen, geflankeerd door haar broers, met Toby wachtend om haar te ontmoeten.

Er was ook sprake van een "verrassingsgast": Jack Pearson helemaal volwassen (spoiler voor niet-fans: Jack Pearson stierf toen zijn kinderen op de middelbare school zaten). Hij en een even oude, hedendaagse Rebecca deelden een moment waarop Jack haar vroeg: "Waar is de tijd gebleven, Bec?" Het bleek dat dit een terugkerende droom was die Kate had in de dagen voorafgaand aan haar huwelijk: dat haar ouders samen oud waren geworden en dat ze er allemaal waren om hun gelofte te vernieuwen. Van alleen de teaser was het echter onduidelijk wat Jack's uiterlijk symboliseerde.

Vooruitlopend op de finale beloofde uitvoerend producent Isaac Aptaker dat er geen grappige zaken zouden zijn. "We spelen geen games, maar ik zal zeggen dat het zien van hem een ​​van de meest viscerale stoten was die ik denk dat we ooit hebben gehad. Het is zo krachtig en aangrijpend en spookachtig en tragisch tegelijk", vertelde Aptaker Variety vóór de aflevering uitgezonden. Hij had gelijk.

Eén ding was duidelijk: Kate's bruiloft was een familieaangelegenheid en niet alleen toen ze door het gangpad liep. Randall en Beth zetten zich in om huwelijksgunsten samen te stellen (waaronder een kaars, champagne en Ka-Toby-kurkentrekkers), Kevin stapte in als amateurplanner en Madison zette de toon voor de bruidssuite. Madison is technisch gezien geen familie, maar Kate en zij zijn de laatste tijd heel dichtbij gekomen - zo dichtbij dat ze bruidsmeisje was (volgens Madison).

Ron Batzdorff / NBC

Ron Batzdorff / NBC

Ron Batzdorff / NBC

"Kevin rent in principe rond en buigt achteruit om ervoor te zorgen dat deze beladen dag zonder hun vader zonder problemen voor zijn zus verloopt," zei Aptaker.

Er waren ook behoorlijk zoete flashbacks. Een traan-scène liet de jonge Kate met Jack praten door het raam van hun iconische gezinsauto, terwijl hij haar vertelde: "de man die met je mag trouwen, Katie, hij is een gelukkige kerel." Cue tranen.

Het was geen schok dat The Big Three samen door het gangpad liepen, de broers Pearson steunden Kate op een dag waarop de meeste kleine meisjes dromen van vergezeld te worden door hun vaders. Kate's bachelorette-aflevering toonde aan dat ze net zoveel liefde voor Randall heeft als voor haar biologische tweeling Kevin, dus het was redelijk dat ze de verantwoordelijkheid delen om "haar weg te geven" aan Toby.

Zie ook: Mandy Moore zegt haar Dit zijn wij Trouwjurk maakt haar Want One IRL

Sommige fans maakten zich zorgen over deze aflevering, hoewel waarschijnlijk een beetje PTSS na de seizoensfinale cliffhanger van vorig jaar, toen het uitbarstingsgevecht van Jack en Rebecca de toekomst van hun relatie in twijfel trok. Tussen Rebecca's visioenen van een bejaarde Jack Pearson en de anticipatie op Kate's huwelijk met Toby, liep de speculatie de lucht in: voorspelt de verschijning van de oude Jack (die niet bestaat) de dood van Rebecca? Zal Ka-Toby doorgaan met de bruiloft of zal iemand bij het altaar achterblijven?

Die laatste vraag werd beantwoord: Ka-Toby trouwde in een prachtige ceremonie met wat later een superleuke receptie leek te zijn. Wat het andere beetje betreft, de laatste momenten van de aflevering gaven fans een glimp van waar de familie over een jaar zou zijn (Kevin in een vliegtuig naar Vietnam met Beth's neef; Kate troost Toby, die weer lijkt te worden gegrepen door depressie), en in tien jaar (oudere versies van Tess en Randall terughoudend om een ​​mysterieus persoon te bezoeken). Dit zou fans tussen nu en de derde seizoen opener volgend najaar geïntrigeerd moeten houden.

Een uur kijken Dit zijn wij zonder huilen is nog steeds praktisch een Olympische sport, maar deze aflevering toonde vooral vreugde en liefde - twee ingrediënten voor een prachtige bruiloft.

"Het gaat erom hoe een familie een ongelooflijk, ongelooflijk tragisch verlies kan ervaren en er nog steeds doorheen kan vechten en vooruit kan gaan en geluk en vreugde kan vinden," zei Aptaker. Deze aflevering liet dat alles en meer zien.

Ben je dol op Kate's Boheemse trouwjurk? Hier zijn 5 jurken die je kunt shoppen om de look te krijgen.

Flutter mouw chiffon plus size trouwjurk, $ 99, David's Bridal

Olympia kanten jurk, prijs op aanvraag, Sophia Tolli van Mon Cheri

Met dank aan Stone Fox Bride

"The Frederika," Empire Waist Silk Gown, $ 4.900, Stone Fox Bride

Kanten maxi-jurk met lange mouwen en kant, $ 190, Asos Curve

Copeland trouwjurk met fluttermouwen, $ 800, Tadashi Shoji verkrijgbaar bij BHLDN


Bekijk de video: The Story of The Office in 3 minutes. Arcade Cloud (Augustus 2022).