Nieuws

De verlovingsring van Paris Hilton kost $ 2 miljoen en eerlijk gezegd verwachten we niets minder

De verlovingsring van Paris Hilton kost $ 2 miljoen en eerlijk gezegd verwachten we niets minderWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Zoals al het andere in haar leven (het privé-herenhuis van haar honden, haar erfenis aan het fortuin van de Hilton Hotels), was de verloving van Paris Hilton ronduit extravagant, en uiteraard omvat dat haar epische verlovingsring - alle 20 karaat ervan.

De nu verloofde van Hilton, acteur Chris Zylka, stelde dit weekend de vraag in Aspen, Colorado, toen de twee poseerden voor een foto op de hellingen. Zylka ging op één knie zitten om een ​​enorme peervormige ring van 20 karaat te onthullen, die volgens diamanten-expert en beroemdheid-juwelier Michael Greene maar liefst $ 2 miljoen waard is.

"Paris vertelde Chris op een bepaald moment dat ze echt van de peervormige diamant van haar moeder hield, en toen Chris naar mij toe kwam, was dat zijn verzoek," vertelde Greene MENSEN van de megawattrots. - De peervormige sprong echt uit voor hem en uiteindelijk voor haar. Hij was aan het vissen, maar uiteindelijk was het hem allemaal. Hij is een slimme kerel, en hangt veel rond met de familie, en ik denk dat ze zich realiseerde hoeveel ze de ring van haar moeder leuk vond.

Greene en zijn team slaagden erin om de ring in slechts twee dagen te ontwerpen, op verzoek van Zylka.

"Hij wilde het vóór Aspen, want als de gelegenheid er was, wat het was, wilde hij Parijs vragen in Aspen," zei Greene. Toen hij hem kwam ophalen en de doos opende, begon hij letterlijk te trillen. Hij zei: 'Ik kan niet stoppen met beven.' Het was alsof je een man van goede grootte nam en hem naar een jongensmaat giechelde. Hij is een super aardige vent

De 20-karaats middensteen bevindt zich op een platina gespleten halo band, met nog eens twee karaat diamanten. De 36-jarige erfgename plaatste vandaag foto's van het romantische moment en haar enorme sterretje op Instagram om het spannende nieuws te delen.

"Ik zei Yas! 👰🏼💅🏼💍💎 Zo blij en opgewonden om verloofd te zijn met de liefde van mijn leven. Mijn beste vriend & soulmate," schreef Hilton in haar Instagram-onderschrift. "Perfect voor mij in alle opzichten. Zo toegewijd, loyaal, liefdevol en goedhartig. Ik voel me de gelukkigste meid ter wereld! Je bent mijn droom die uitkomt! Bedankt dat je me hebt laten zien dat sprookjes bestaan."

Bekijk meer: U zult niet geloven hoeveel de gemiddelde verlovingsring van beroemdheden kost

Hoewel de twee elkaar oorspronkelijk ontmoetten op een Oscars-feest acht jaar geleden, begonnen ze pas twee jaar geleden te daten. Hilton maakte de relatie sociale media officieel in februari vorig jaar met een romantische Instagram-post.

Proficiat aan het gelukkige paar! Of in de woorden van Paris Hilton, "Dat is heet."


Bekijk de video: Plastic (Augustus 2022).