Relaties

5 dingen die je nooit moet zeggen tijdens seks

5 dingen die je nooit moet zeggen tijdens seks


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Seks is een beetje intimiderend. Of je nu een totale dynamo bent of een beetje gereserveerd, ieder van ons legt de nadruk op het verpesten van iets. We willen onze partner niet ontoereikend laten voelen, we willen niet het verkeerde zeggen, we willen niet behoeftig zijn. Dit creëert een nogal geladen situatie.

In plaats van jezelf de pan uit te jagen, wat zeker zal gebeuren niet leiden tot meer orgasmes, vermijd altijd deze dingen te zeggen tijdens seks. Nou, je kunt vrijwel alles zeggen - het gaat meer over hoe je het inlijst. Is er iets eenvoudigs als het gaat om seks? Niet echt.

Zorg er dus voor dat je deze vijf verbale boobytraps vermijdt voor betere, heter seks. Je hebt dit, kampioen.

1. Praten over een seksding waarvan je eigenlijk niet wilt dat je partner dat doet

OK, dus dit klinkt misschien een beetje lastig, maar het is eigenlijk niet zo ingewikkeld. Wanneer je in de hitte van het moment bent, vies met je partner praat, zeg hem of haar dan niet iets met je lichaam te doen dat je niet met je lichaam wilt hebben gedaan. Als u bijvoorbeeld van de geluid van zoiets als een vinger in je kont steken, maar wil niet dat ze dit nu gaan proberen, misschien niet vermelden tijdens seks. Praat er later over als je wilt!

Wanneer je vies praat via tekst, telefoon of een andere vorm van niet-interpersoonlijke communicatie, kun je deze turn-ons bespreken als een seksscène. Dirty talk is een fantasie; je kunt dingen zeggen die je eigenlijk niet bedoelt. De sleutel is om ze te vermijden tijdens seksuele handelingen in het echte leven. Waarom? Omdat je partner een vuile fantasie verkeerd kan interpreteren voor iets waarvan je wilt dat hij of zij het fysiek doet. Dit kan raar worden, snel.

Nu, als je wilt dat ze die vinger ervoor in je achterste steken! Meer kracht voor jou.

2. Huishoudelijke taken die je bent vergeten te doen (en andere vervelende BS)

Dingen die je moet zeggen tijdens seks: "Je insert jargon voor penis is zo groot, je bent zo nat, ik ben zo nat, dat voelt geweldig" enz.

Dingen die je niet zou moeten zeggen: "Heb ik de hond te eten gegeven? Heb je de afwas gedaan?" enzovoort.

Dr. Kat Van Kirk vertelt Brides dat als het gaat om scherts in de slaapkamer, het het beste is om de stapels wasgoed buiten de slaapkamerdeur niet te bespreken. "Vermijd alledaagse discussies over de kinderen of takenlijsten", zegt ze. "Je privé, sexy tijd zou daarvan een vrijplaats moeten zijn." Blijf bij het juiste script, zegt ze, door aanwezig te blijven. "Als je je concentreert op het moment en de gewaarwordingen, wordt je minder snel afgeleid door andere gedachten", legt Van Kirk uit. "Bovendien, hoe meer aanwezig en positief u uw verbalisaties kunt houden, hoe beter het zal zijn voor u en uw partner."

Er is een tijd en een plek om te praten over huishoudelijke taken, maar misschien is het niet wanneer je partner in je zit of met zijn of haar hoofd tussen je benen. Je weet wel?

3. Doen alsof iets werkt terwijl het niet werkt

Val geen orgasmes en doe niet alsof iets goed voelt als dat niet zo is. Als je partner wild weg duwt, je clitoris negeert en bovenop je ronddraait, doe dan niet nep kreunen en zeg: "Ja, dat voelt geweldig!" Het voelt niet geweldig.

Het is duidelijk niet ideaal om een ​​ego te kneuzen. We willen praten in de slaapkamer licht en positief houden. In plaats van te zeggen: "Dit werkt niet", ga je voor: "Hé, schat. Kun je mijn clit wrijven terwijl je dat doet. Je bent zo sexy." Geef je partner een goed gevoel over zichzelf terwijl je krijgt wat je uit de situatie wilt halen. Als je een reeks normen opstelt waarin je partner denkt dat je van een heleboel dingen houdt die je niet bevalt, zul je merken dat je je ellendig voelt in bed. Uiteindelijk ben je verantwoordelijk voor je eigen orgasme. Zorg dat het lukt.

4. Iets grofs over hoe je partner eruit ziet

Herinner je partner er altijd aan hoe warm hij of zij is. We moeten het allemaal horen.

De slaapkamer is een geweldige plek om hem of haar te laten weten dat ze sexy AF is en dat je erbij bent. Wees daarom niet kritisch over hoe ze eruit zien. Het is onbeleefd en het zal hem zeker niet dwingen om seks met je te blijven hebben.

"Wees niet kritisch over hoe je geliefde eruitziet. Zulke dingen zeggen kan niet alleen een buzz-kill zijn, maar kan ook schadelijk zijn voor je partner", zegt Van Kirk. Je partner is een populaire POA. Focus op alle aspecten van zijn of haar lichaam die je opwinden. Laat je partner in dezelfde geest ook geen minachtende dingen zeggen over hoe je eruit ziet. Dit is erg ongezond en zorgt niet voor een sudderend seksleven.

5. Negatieve relatieproblemen

Het hebben van open en eerlijke gesprekken met uw partner over alles wat u van streek maakt, is een cruciaal onderdeel van een gelukkig huwelijk. Communicatie is de sleutel.

Een ander cruciaal onderdeel is weten wanneer je hebt deze discussies. Tijdens seks? Misschien niet de beste tijd om je partner te vertellen dat je onzeker bent over zijn of haar vriendschap tussen werk en vrouw. Misschien is dit niet het ideale moment om hem of haar te vertellen dat je je de laatste tijd emotioneel verwaarloosd voelt. Dit zijn belangrijke onderwerpen, alleen nu niet.

Respecteer de tijd die je in de slaapkamer hebt. Breng deze momenten met liefde en intimiteit. "Laat de tijd heilig zijn", zegt Van Kirk.

Gigi Engle is een seksuele voorlichter en schrijver die in Chicago woont. Volg haar op Instagram en Twitter op @GigiEngle.Opmerkingen:

 1. Anwealda

  Het hoogste aantal punten wordt bereikt. Ik vind dit een geweldig idee. Ik ben het met je eens.

 2. Wohehiv

  Volgens mij bega je een fout. Laten we bespreken. Schrijf me in PB.

 3. Daigal

  Hoera Hoera .... Auteur Senks!

 4. Herve

  Je hebt de plek geraakt. Dit is een geweldig idee. Ik steun je.

 5. Halford

  Nou ja, krabbelenSchrijf een bericht