Nieuws

Sabrina Bryan is getrouwd! Alles over de bruiloft in Las Vegas van de Cheetah Girl

Sabrina Bryan is getrouwd! Alles over de bruiloft in Las Vegas van de Cheetah GirlWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Kijk uit naar Disney-fans van de vroege jaren: Sabrina Bryan, ster van Disney Channel's De Cheetah Girls, legde dit weekend net de knoop met haar verloofde Jordan Lundberg. En, zoals het lied luidt: "Omdat we zussen zijn, staan ​​we samen", een van de bruid Cheetah Girls Costars was aanwezig als bruidsmeisje!

Het grote evenement vond zaterdag plaats in het huis van Wayne Newton in Las Vegas. Bryan en Newton kosten in seizoen 5 van Dansen met de sterren in 2012. Met de twee overgebleven sindsdien, bood de legendarische zanger zijn huis aan de bruid aan voor haar grote dag. "Jordan en ik hebben lang over deze dag gedroomd," vertelde Bryan, 34 Mensen van haar 'glamour-glamour-thema' outdoor ceremonie.

En Newton was niet de enige bekende vriend die een handje had in de bruiloft. De mede-cheeta-zus van de bruid, Kiely Williams, was een van haar bruidsmeisjes!

Bryan verscheen in een aflevering van Zeg ja tegen de jurk voorafgaand aan haar trouwdag, en uiteindelijk Hayley Paige gekozen als haar trouwjurk ontwerper. De bruid liep door het gangpad in een op maat gemaakte sprookjesachtige baljurk met een illusiehalslijn en mouwen met ingewikkelde handgemaakte kralenapplicaties. Paige ontwierp ook de receptiejurk van Bryan, met een diepe halslijn en een sexy lage rugdetail. Hayley plaatste een kijkje in de prachtige ceremonietoga op Instagram.

"Het is blitse en dramatische en een once in a lifetime jurk," vertelde Bryan Mensen van haar ceremonie-look, die ze ook op Instagram heeft gedeeld. Ze voegde eraan toe dat haar receptie-look zou helpen om mijn feestje op gang te krijgen! "

De gasten (alle 160!) Kregen gesmoorde korte ribben, gegrilde zeebaars en romige paddenstoelenrisotto geserveerd, gevolgd door een bruidstaart gemaakt door Peridot Sweets.

Bekijk meer: Alle beroemdheidsparen die de knoop hebben gelegd in 2018, tot nu toe!

Bryan en Lundberg gingen bijna zes jaar met elkaar uit voordat hij in april 2017 voorstelde. "Na ons eerste jaar samen wist ik dat hij degene was", zei Bryan. "Nu, zeven jaar later, wisten we dat het de perfecte tijd was om te beginnen een nieuw hoofdstuk. We zijn gezegend dat we samen veel waardevolle herinneringen hebben genoten en zijn enthousiast om aan onze avonturen als man en vrouw te beginnen!


Bekijk de video: ALICE DEEJAY 'Better Off Alone' (Augustus 2022).