Huwelijk

Wat te weten bij het plannen van een bruiloft tijdens de zwangerschap

Wat te weten bij het plannen van een bruiloft tijdens de zwangerschapWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Als je een bruid bent die dat verwacht, heb je misschien veel grotere dingen aan je hoofd dan hoe je door het gangpad loopt. Immers, met een baby onderweg, wie heeft er tijd om na te denken over zitplaatsen? (U hebt onze toestemming om dit door te geven aan uw partner als 'baby-hersenen'!) Maar betekent het hebben van een broodje in de oven dat u uw plannen moet terugschroeven, of kunt u nog steeds een groot huwelijk houden? Onze experts zijn hier om uw vragen over de planning van uw zwangere bruiloft te beantwoorden.

De manier waarop je besluit om je bruiloft te vieren, is aan jou en je budget, of je nu met een kind bent of niet. De oude regels zeggen dat een paar dat verwacht zich aan de jacht moet houden en een snelle en vuile ceremonie moet hebben, maar de regel is precies dat: oud. Gooi het uit het raam en vier de manier waarop je wilt!

Het plannen van een bruiloft tijdens de zwangerschap kan familiedrama veroorzaken, maar probeer je niet te laten stoppen. Nodig de mensen waar je om geeft uit om met je te vieren en hoop dat ze hun mening opzij kunnen zetten en deel kunnen uitmaken van je vreugde. Dus als uw visie klein en intiem is, zet dan de gastenlijst wat lager en vul de privékamer in uw favoriete restaurant. En als een groot feest met een band en een torenhoge cake meer jouw snelheid is, ga ervoor!

Het maakt niet uit wat voor soort bruiloft je plant, er zijn een paar tips die een zwangere bruid in gedachten moet houden:

Plan uw kledingaccessoires voor het laatst mogelijke moment. Je lichaam zal elke dag veranderen, dus stel je jurk uit totdat je zo dicht bij je trouwdag bent als je kunt krijgen. Dit is vooral het geval als je een jurk hebt gekozen die strakker is in plaats van soepel.

Neem pauzes op in uw tijdlijn. Het laten groeien van een baby is hard werken en kan een negatieve invloed hebben op zowel je fysieke als emotionele welzijn. In plaats van te wachten tot je een pauze nodig hebt, kun je wat tijd plannen om te rusten en je om de paar uur gedurende de dag te hergroeperen om proactief voor jezelf te zorgen. Bruiloften kunnen overweldigend zijn, dus geplande rustige tijd geeft je ook een kans om je emoties onder controle te krijgen en een snack te hebben (zie hieronder).

Verpak snacks. Het is moeilijk genoeg om tussen de maaltijden door te komen als je niet zwanger bent, maar als je dit verwacht? Nou, je kunt maar beter zorgen dat er iets in je tas zit. Bereik voor gezonde en energieke traktaties zoals vers fruit, partjes harde kaas, een banaan en pindakaas, of noten en gedroogd fruit. Vergeet niet veel water te drinken!

Benoem een ​​badkamermaatje. Elke bruid heeft iemand nodig om haar naar het toilet in haar trouwjurk te helpen, en het is nog belangrijker als er iets voelt als een watermeloen op je blaas. Weet van tevoren wie deze persoon is, zodat ze nooit te ver van je verwijderd is.

Ga zitten. Zelfs als je ceremonie binnen 15 minuten binnenkomt, kan dat teveel tijd zijn om je lichaam comfortabel te laten staan. Zorg ervoor dat er twee stoelen aan het altaar worden geplaatst (een voor u, een voor uw S.O. zodat u niet alleen zit) voor het geval dat u moet breken voordat u geloften uitwisselt.

Bekijk meer: Wil je zwanger worden tijdens je huwelijksreis?

Wees nauwgezet met het menu. Houd rekening met uw zwangerschap wanneer u beslist wat u wilt dienen bij uw receptie. Er zijn sommige voedingsmiddelen die zwangere vrouwen moeten vermijden, zoals ongepasteuriseerde kazen of niet gaar vlees. Hoewel je zeker een menu speciaal voor jou kunt maken, waarom zou je die voorschriften dan niet uitbreiden tot de hele gastenlijst zodat je je niet buitengesloten voelt? Gestoofde korte ribben zijn volledig verwennerij - en niemand zal de filet missen.


Bekijk de video: 20 WEKEN ZWANGER: Onze BABYMOON op Sicilië & BRUILOFT plannen! - Annic van Wonderen - VLOG #107 (Augustus 2022).