Nieuws

Australië had net zijn eerste huwelijk van hetzelfde geslacht

Australië had net zijn eerste huwelijk van hetzelfde geslacht


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Spannend nieuws voor Australië! Na de beslissing van het land om het homohuwelijk op 7 december te legaliseren, komt een echtpaar de geschiedenis in met het eerste Australische huwelijk van hetzelfde geslacht.

Lauren Price, 31, en Amy Laker, 29, verspilden geen tijd gisteren de knoop in het zuidwesten van Sydney onder de nieuwe Australische huwelijkswet. De tuinceremonie in Macarthur Park omvatte 65 vrienden en familie, met beide bruiden prachtig in mouwloze witte trouwjurken.

Vlak voor de ceremonie ondertekenden Price en Laker de certificaten om hun huwelijk officieel te legaliseren terwijl ze aan een lange tafel zaten met een decoratief wit tafelkleed. Daarna wisselde het paar geloften uit en verzegelde hun wettelijke huwelijk met een kus onder een met bloemen bedekte boog. Hun huwelijkspartij bestond uit twee schattige bloemenmeisjes en twee bruidsmeisjes in bijpassende marinejurken.

Price en Laker gingen drie jaar uit en verloofden zich twee jaar geleden in Frankrijk. Prijs voorgesteld op de top van de Eiffeltoren.

Het eerste Australische huwelijk van hetzelfde geslacht zou naar verwachting niet plaatsvinden tot 9 januari 2018, omdat koppels een maand van tevoren de geboortes, sterfgevallen en huwelijken aan NSW zouden moeten melden. Maar deze gelukkige tortelduifjes mochten eerder trouwen omdat Price's familie al had betaald voor reisarrangementen uit Wales om de ceremonie bij te wonen, volgens Dagelijkse mail.

Ze hadden oorspronkelijk een kleine ceremonie gepland voor het weekend op het Britse consulaat, volgens De Sydney Morning Herald, dat is de reden waarom hun families van plan waren te komen bezoeken, maar de bruiden vroegen om speciale redenen om financiële redenen zodra de wet werd aangenomen.

Slechts twee uur na het huwelijk van Price en Laker sloeg een ander stel, Amy en Elise McDonald, gisteren ook de knoop in Melbourne onder de nieuwe huwelijkswet - de tweede wettelijke ceremonie van hetzelfde geslacht in Australië - trakteren hun gasten op een onverwacht huwelijk van hetzelfde geslacht verrassing. De ouders van Amy en Elise wisten allebei van de bruiloft, maar de rest van de gasten wisten het niet, omdat ze dachten dat het gewoon een verbintenis zou zijn. Dit duo kreeg ook vroege toestemming om te trouwen vanwege familiereizen.

Meerdere paren van hetzelfde geslacht hebben vrijstellingen gekregen en zullen naar verwachting ook vóór de wachttijd van 30 dagen trouwen.

Bekijk meer: Eerste islamitische bruiloft van hetzelfde geslacht vindt plaats in het VK

Dit is de eerste van vele legale huwelijken van hetzelfde geslacht. En feliciteer beide bruidsparen voor het schrijven van de Australische geschiedenis en het officieel krijgen van te zeggen "Ik doe!"Opmerkingen:

 1. Cyning

  Naar mijn mening hebben ze het mis. We moeten bespreken. Schrijf me in PM, het praat met je.

 2. Emil

  Het moet gezegd worden dat je het mis hebt.

 3. Dorran

  het bericht Competent :), het is grappig ...

 4. Duzahn

  Ik denk dat je het fout hebt. Voer in dat we bespreken. Schrijf me in PM, we zullen het afhandelen.

 5. Mikahn

  Bravo, opmerkelijke zin en is naar behorenSchrijf een bericht