Relaties

6 ideeën voor een budgetvriendelijke Valentijnsdag

6 ideeën voor een budgetvriendelijke Valentijnsdag


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Valentijnsdag komt eraan, en als je onlangs verloofd bent of een pasgetrouwde, maakt dat de vakantie nog spannender! Maar het kan ook stressvol zijn om erachter te komen hoe je de grote dag van Cupido goed kunt waarderen zonder in je bruiloftsbudget te duiken of veel geld uit te geven dat je niet hebt na het afbetalen van creditcards van je grote dag.

Er is een grove misvatting dat als je eenmaal verloofd of getrouwd bent Valentijnsdag een belangrijkere feestdag wordt, iets dat moet worden erkend met sieraden of andere "permanente" geschenken. Natuurlijk houden we er allemaal van om een ​​cadeau te openen en wat bling binnenin te vinden - maar het is zeker geen vereiste om je liefde voor elkaar te tonen.

Neem het van ons aan: Een speciale Valentijnsdag heeft bijna niets te maken met hoeveel geld u uitgeeft aan speciale activiteiten of geschenken. Sommige van de meest romantische Valentijnsgeschenken of datumideeën vereisen zelfs geen dure reis, diner of cadeau. Bekijk in plaats daarvan deze zes ideeën voor Valentijnsdag met een beperkt budget.

1. Plan thuis een romantisch diner en kleed je aan

Kook een speciale maaltijd en kleed je aan; wie je nacht plant, mag de kleding dicteren. Dus als je sexy wilt worden en visnetten en een fancy dress wilt dragen, ga er dan voor. Doe eerst het rommelige koken eerst! Overweeg het maken van afspeellijsten voor elkaar en luister naar alle nummers samen. Je zou zelfs een technologievrije overeenkomst kunnen sluiten, waardoor telefoons en tv voor de nacht verboden blijven. Cocoon jezelf in muziek en romantiek en blokkeer de rest van de wereld tot 15 februari.

2. Plan een werkdaglunchdatum

Alleen het feit dat je elkaar midden op de dag ziet, is iets speciaals, romantisch en anders. Als het mooi weer is, hoef je niet naar een restaurant te gaan. Een romantische picknick kan een fantastische kans zijn om weg te sluipen voor een hapje op de middag.

3. Plan een speurtocht voor elkaar

Je hoeft je huis niet eens te verlaten - hoewel dat het avontuurlijker kan maken. Voeg op elk stoppunt een speciale opmerking toe voor uw wederhelft. Aan het einde van de jacht, krijg je de gelegenheid om elkaar te ontmoeten en kleine geschenken uit te wisselen die je hebt gekocht met een vooraf afgesproken budget.

4. Maak een reisje naar beneden

Maak een van de beste datums ooit die jij en je wederhelft hadden voordat je getrouwd of verloofd was. Als je eerste date record brak, begin daar dan! Ga terug naar een restaurant waar je vooral genoten hebt voor het diner. Of huur de film die je voor het eerst samen in het theater zag op de avond dat je je realiseerde dat je allebei hetzelfde gevoel voor humor had.

5. Ga samen winkelen voor geschenken

Stel een budget op en ga winkelen! De regel is dat u eventueel overgebleven geld aan uw echtgenoot kunt geven om aan zijn eigen winkelbudget toe te voegen. Wanneer paren dit doen, geeft geen van beiden gewoonlijk geld uit aan zichzelf. Het resultaat is eigenlijk een verheerlijkte etalage-uitstap. Als geen van jullie geld uitgeeft, kun je het geld poolen en uit eten gaan, of samen iets kopen voor je huishouden dat je echt nodig hebt. Het is een Valentijnsgeschenk voor jullie beiden!

6. Breng de dag door met iemand die geen eigen valentijn heeft

De grootste vakantie van de liefde kan heel, heel pijnlijk zijn voor iemand die onlangs een geliefde of partner heeft verloren. Omdat ze het liefdesleven van iemand anders niet willen onderbreken, zullen ze die dag waarschijnlijk geen aandacht vragen, zelfs niet als ze het echt nodig hebben. Als je gelukkig bent getrouwd of binnenkort gaat trouwen, is elke dag een speciale vakantie voor jou. Probeer op Valentijnsdag wat tijd te besteden om de liefde te verspreiden aan iemand die het echt nodig heeft. Denk aan een bejaarde familielid of buurman die misschien op 14 februari geen knuffel en kus van iemand anders ontvangt, en maak van hun dag een speciaal parenproject voor jou en je partner, die het geluk hebben elkaar te hebben.Opmerkingen:

 1. Faejar

  Hier die aan! De eerste keer dat ik het hoor!

 2. Scanlan

  Het is niet echt laag

 3. Rainart

  Waarom zijn er zo weinig onderwerpen op de blog over de crisis, je geeft niet om deze vraag?

 4. Mayo

  Wonder wonderbaarlijk is het het stukje waardeSchrijf een bericht