Brides

Je kunt nu Springkussenkastelen huren voor je grote dag (en innerlijk kind)

Je kunt nu Springkussenkastelen huren voor je grote dag (en innerlijk kind)


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Iedereen wil dat zijn gasten een geweldige tijd hebben op hun bruiloftsreceptie. Daar draait het allemaal om bij dansen, lekker eten en games, toch? Welnu, er is nu een manier om meer plezier te beleven aan het onthaal dat je innerlijke kind volledig naar voren zal brengen. Bouncy-huizen voor volwassenen - die speciaal voor bruiloften zijn gemaakt - bestaan ​​nu en we springen eigenlijk voor vreugde.

Het Britse bruiloftverhuurbedrijf A Wedding Wonderland creëerde de ultieme toevoeging aan de bruiloftsreceptie: een springkussen voor volwassenen dat eruitziet als een echt kasteel. Volgens de website heeft het kasteel een ruimte van bijna 20 x 25 voet nodig om te passen, en kan het worden ingericht in het bruiloftsthema van de keuze van de bruid en bruidegom. Sommige huurders hebben bijvoorbeeld gekozen voor een traditioneel wit bloemdecor rond de buitenkant van het kasteel, terwijl anderen voor een kleurrijkere uitstraling hebben gekozen door heldere papieren decoraties aan de voorkant van het gebouw toe te voegen.

De innerlijke jongen van iedereen zal dol zijn op deze hilarische feestprop-vooral na cocktailuurtje! Maar helaas is er een vangst aan deze geweldige service. Omdat het bedrijf ZOVEEL verzoeken van bruiden en bruidegoms heeft gehad, hebben ze nu hun klantenkring beperkt tot personen in Noordoost-Engeland binnen een straal van 50 mijl van postcode TS15 9PJ, en alleen voor degenen die huur aanvragen voor de jaren 2018 tot 2019. Sorry, iedereen.

Bekijk meer: Wat kunnen we doen om ervoor te zorgen dat onze bruiloftsreceptie echt, echt leuk is?

Maar wees niet bang: andere verhuurbedrijven stapten snel op de springkar van het springkasteel, en nu bieden Britse bedrijven zoals 1 Entertainment en Mr Bouncy Castle ook paren witte opblaasbare kastelen aan voor gebruik op hun grote dag. Hoewel het erop lijkt dat je misschien een Brit moet zijn om te genieten van deze ontvangstactiviteit op dit moment, hoop ik dat het binnenkort zijn weg over de vijver vindt. (Kanttekening: denkt iemand dat een springkasteel zou kunnen verschijnen op de koninklijke bruiloftsreceptie?)Opmerkingen:

 1. Jarrod

  the same urbanesi something

 2. Arajar

  Bedankt voor de waardevolle informatie. Het was erg nuttig voor mij.

 3. Riley

  Het is het daarmee eens, de informatie is erg goed

 4. Cuinn

  Ik vind dat je geen gelijk hebt. Ik ben verzekerd. Ik kan het bewijzen. Schrijf me in PM, we zullen communiceren.

 5. Baktilar

  ik verveel me

 6. Jaykob

  Om niet te zeggen dat het meer is.

 7. Jerod

  Ik neem het al! Super!Schrijf een bericht