Nieuws

Hilaria en Alec Baldwin verwelkomen hun vierde kind samen

Hilaria en Alec Baldwin verwelkomen hun vierde kind samen

Het huishouden van Hilaria en Alec Baldwin is net wat hectischer geworden. Donderdag kondigde het paar in een paar bijpassende Instagram-berichten aan dat ze hun vierde kind samen, een zoon, deze week hadden verwelkomd. De nieuwe baby, wiens naam nog moet worden onthuld, is het nieuwste kleine broertje van de vierjarige Carmen, de tweejarige Rafael en de 20-jarige Leonardo. Alec is ook vader van de 22-jarige dochter Ierland Baldwin, uit zijn eerste huwelijk met Kim Basinger.

Beide trotse ouders deelden dezelfde foto van Hilaria die haar strak ingebakerde pasgeboren baby in een ziekenhuisbed hield terwijl Alec naar zijn zoon glimlacht. "Hij is hier! Hij is perfect! 8lbs 2oz # wegotthis2018," Hilaria, 34, ondertitelde haar versie van de foto, terwijl Alec, 60, schreef: "Hier gaan we weer! #BaldwinitosEverywhere."

De Baldwins kondigden aan dat ze hun vierde baby samen in november verwachtten, slechts een paar maanden na het vernieuwen van hun geloften tijdens een ceremonie in juli in de Hamptons. Destijds plaatste Hilaria een lieve foto op Instagram van haar en haar man die knuffelden met hun kinderen en puppy. "Onze Baldwinito's krijgen dit voorjaar een nieuwe teamgenoot. Ik ga ze een speciale taart maken om ze te vertellen of het een jongen of een meisje is. Ik zal het morgenmiddag posten. We zijn zo opgewonden!" ze schreef, volgde het de volgende dag, trouw aan haar woord, met een video van haar die een cake sneed om de blauwe ingewanden te onthullen. "Klaar ervoor ???" ze onderschreef een diavoorstelling van clips en foto's van de lieve gender onthulling met haar kinderen en echtgenoot.

Bekijk meer: Alec Baldwin en Hilaria Baldwin hebben hun huwelijksgeloften net vernieuwd in een uitbundige ceremonie

Hilaria en Alec brachten de knoop in 2012, ongeveer een jaar nadat ze voor het eerst begonnen met daten. Ze trouwen in een traditionele katholieke ceremonie in de St. Patrick's Cathedral in New York City (op een steenworp afstand van Alec's huidige terugkerende optreden op Zaterdagavond Live!), omringd door verschillende van hun A-lijst vrienden, waaronder Tina Fey, Mariska Hargitay en Robert F. Kennedy, Jr.

Bekijk de video: Alec Baldwin en zijn vrouw Hilaria verwelkomen vierde kind (Oktober 2020).