Nieuws

Ben McKenzie deelt waarom hij op haar verjaardag met Morena Baccarin trouwde

Ben McKenzie deelt waarom hij op haar verjaardag met Morena Baccarin trouwde

Wanneer Benjamin McKenzie (beter bekend als De O.C. heartthrob Ryan Atwood) trouwde Gotham costar Morena Baccarin in juni van dit jaar braken onze harten allemaal een beetje, wetende dat onze favoriete humeurige, onrustige droomjongen officieel uit de markt was. Maar het verhaal van McKenzie wordt nog zoeter - de ster onthulde onlangs de schattige reden dat hij op 2 juni de knoop legde met zijn vrouw, de datum die ook haar verjaardag is.

"Ik ben net aangekoppeld," zei de acteur terwijl hij zijn trouwring liet zien in een interview met Harry Connick Jr., op Harry. • We wilden trouwen in de Botanic Gardens in Brooklyn, wat prachtig was. Toen we het wilden boeken, wat meer dan een jaar van tevoren ter verdediging was, was de enige beschikbare datum de verjaardag van mijn vrouw. "

"Het is lief of zo dacht ik," voegde hij eraan toe en zei dat zijn vrouw hem een ​​belangrijke regel gaf om te volgen nadat ze de datum hadden bepaald. • Het is lief, en de helft van haar houdt daarvan en ik denk dat ze gewoon wil dat ik duidelijk ben dat ze een verjaardagscadeau gaat krijgen en er een verjaardagscadeau zal zijn en het is een hele week. Ze is Braziliaans en verjaardagen zijn heel bijzonder

McKenzie en Baccarin ontmoetten elkaar officieel tijdens het filmen in 2014 Gotham samen en gingen publiek met hun relatie in 2015 - maar de twee hebben misschien eerder paden gekruist. Baccarin was ooit een gastster in een aflevering van De O.C., hoewel er is gezegd dat de twee geen scènes samen hadden en daardoor geen paden kruisten. (Is dit een echte rom-com of wat?) Het echtpaar verwelkomde hun eerste kind, dochter Frances Laiz Setta Schenkkan, in maart 2016.

Bekijk meer: Leighton Meester en Adam Brody erkennen eindelijk hun verbinding tussen Blair en Seth

McKenzie voegde eraan toe dat er absoluut druk op staat om van 2 juni een speciale dag te maken.

Het goede nieuws is dat als ik het goed doe, het elk jaar een geweldig jaar wordt, als ik 2 juni raak zijn we goed, maar als ik verjaardag en verjaardag vergeet, wordt het een slecht jaar, "voegde hij eraan toe.

Ondertussen zijn we hier net jaloers op hun liefdesverhaal zoals:

Bekijk de video: VLOGMAS #06 RARE NIEUWE PIL & MIJN GEHEIME TOPRECEPT YARA MICHELS (September 2020).