Relaties

15 gezellige herfstdatum-ideeën (die basis-AF zijn)

15 gezellige herfstdatum-ideeën (die basis-AF zijn)We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Afgelopen september hebben we een beetje plezier gestoken in al het BCB (basispaargedrag) dat in deze tijd van het jaar ongebreideld lijkt te lopen. Maar naarmate het herfstseizoen nadert, hebben we besloten dat als je ze niet kunt verslaan, je een flanellen shirt aantrekt en lid wordt. Daarom presenteren we met trots 15 valdatum-ideeën die basis-AF zijn. Ga je gang en pluk je appels, bak ze in een taart en Instagram er helemaal uit! Speel carnavalsgames op je plaatselijke kermis! Ga kamperen en breng alleen een (behoorlijke) slaapzak! Hé, alleen omdat het weer afkoelt, betekent niet dat je date-nachten minder heet moeten zijn, toch? Hier zijn 15 herfstnacht-ideeën om je relatie op te warmen.

1. Pick and Cook Fall Harvest Fruit

We hebben al appels genoemd (die in de eerste maanden van de herfst in het seizoen komen), maar peren en pompoenen zorgen ook voor serieus lekkere taarten. Een snelle Google-zoekopdracht zou alle boerderijen in uw omgeving moeten onthullen waarmee u een mandje in hun velden kunt nemen. Ga vervolgens naar huis om je premie te bakken. Zoals besproken, moedigen we Instagram aan - en het eten van restjes voor het ontbijt de volgende dag.

2. Neem een ​​hooitocht

Het hoeft niet te worden achtervolgd, hoewel dat zeker de leuke factor verhoogt en je een excuus geeft voor een klein beetje smaakvol PDA. Toch is elke oude hayride het perfecte excuus voor een #SnuggleFestWithMySweetie. Vergeet de geruite fleecedeken niet of je bent dood voor ons. (Grapje.)

3. Verken lokale beurzen en festivals

'Dit is het seizoen voor alle soorten festivals. Chili cook-offs, ambachtelijke beurzen voor koel weer, Oktoberfests en staats- en provinciale beurzen in overvloed. Pronk met je softbalvaardigheden van de middelbare school en win je partner die teddybeer, of ontdek wanneer het reuzenrad bovenaan stopt.

4. Bekijk een enge film - buitenshuis

Breng uw laptop naar uw terras, achtergazon of het dak van het appartement en kijk of u tegen de schrik kunt staan ​​als u buiten in het donker bent en wordt blootgesteld aan de elementen. Misschien kom je erachter dat een van jullie een bange kat is, die jarenlang speels plagen zal veroorzaken.

5. Geniet van een picknick (en spring in sommige bladeren.!)

We weten dat wanneer je aan picknicks denkt, je je meestal de zomer voorstelt, maar herfstpicknicks zijn waar het is, jullie allemaal. Parkeer uzelf in de buurt van enkele prachtige gevallen bladeren en pak uw thermos-bevattende drankjes uit - denk aan: warme appelcider of cacao met marshmallows - buikverwarmende soep en knapperig brood. Werk daarna je maaltijd af terwijl je in het gebladerte speelt. Je voelt je vijf seconden gek, maar dan begint het plezier.

6. Snijd en decoreer pompoenen

De uitdrukking "pompoenpatch" is erg basic, maar ook zo schattig. Trek naar een van deze en kies de mooiste pompoen in het hele land voor jou en je wederhelft om mee naar huis te nemen en weg te snuffelen totdat het lijkt op een Disney-personage. Soort van. Scheel maar een beetje, en je ziet Moana daarbinnen, we zweren het.

7 **. Plan A Puzzle Night **

We zeggen dit met 100 procent oprechtheid: puzzels zijn geweldig. Ze vereisen geduld en teamwerk en creatieve probleemoplossing en de mogelijkheid om terug te komen van het maken van fouten en wachten, hebben we zojuist een huwelijk beschreven?

8 **. Breng een wandelavontuur in kaart **

Tijd om de L.L. bonenlaarzen te pakken waarvan we weten dat je die hebt voor een mooie wandeling. Je krijgt je stappen van de dag en hopelijk ontdek je een aantal adembenemende weergaven voor een zeer indrukwekkend Instagram-verhaal.

9. Ga samen op avontuur

De beste plek voor oversized, versleten en de gezelligste van die kenmerkende herfstflanken? Zuinige winkels en zending winkels, baby! Plus, voorjaarsschoonmaak en back-to-school shopping betekent dat veel mensen net hun kasten hebben schoongemaakt, dus nu is het hoogseizoen voor tonnen selectie.

10. Ga kamperen en steek een vreugdevuur aan

Sterren kijken en s'mores zijn een voor de hand liggende must, evenals verhalen vertellen rond het kampvuur. Deel grappige (lees: gênante) verhalen uit de kindertijd, of vertel de spookachtige spookverhalen die we eerder schreeuwden - en vergeet die tweepersoonsslaapzak niet voor optimaal knuffelen.

11. Hang op bij een Cidery of brouwerij

Hete appelcider is een seizoensgebonden nietje, en een overdekte cidery of brouwerij is een relaxte plek om een ​​middag door te brengen als het weer een beetje te vlug wordt naar jouw zin. Als er dergelijke lokale opties niet zijn, maak je thuis je eigen cocktails. (Controleer het! Deze herfstcocktail-ideeën zijn perfect voor liefhebbers van pompoenkruiden.)

12. Bekijk een maïsdoolhof

Dit date-idee kan heel schattig of helemaal eng zijn, afhankelijk van of je sfeer meer is Veld van dromen of Kinderen van de maïs. Laten we aannemen dat het de eerste is, en een middag of avond in een strategisch gemaniculeerd maïsveld klinkt als een kans om te pronken met je navigatievaardigheden en sluipende kussen tussen de rijen te sluipen.

13. Organiseer een vlagvoetbalgroepsdatum

Zo zal het zijn vrienden Thanksgiving-aflevering! (Misschien echter met iets minder valsspelen en ongepast flitsen in uw recreatie.) Bonus basispunten als u de gevlochten staartjes en achteruit hoed rockt à la Rachel Green.

14. Bezoek A Haunted House

Dit soort attracties variëren van 'kindvriendelijk' tot 'ik ga mezelf echt nat maken'. Zoek uit waar jij en je partner in het spectrum vallen en zoek vervolgens een geschikte locatie. We raden ook aan om deodorant die dag te verdubbelen - in het geval dat dingen echt angstaanjagend worden en een van jullie eindigt met je gezicht begraven in de borst van de ander.

Bekijk meer: ​​29 ideeën voor herfstdecoraties waar we van houden

15. Verdwalen op een lange rit

Lopen is leuk, maar heb je geprobeerd te rijden? Sommige bochtige landwegen zijn niet veilig om te voet te doorkruisen, maar de bomen erlangs zijn te mooi om te missen als de bladeren draaien. En natuurlijk zijn er moderne luxueuze voertuigen om te overwegen - on-demand radio, kontwarmers en een GPS zodra het tijd is om te heroriënteren en terug naar huis te gaan.