Relaties

Hoe om te gaan als je partner (of u!) Wilt u een open huwelijk

Hoe om te gaan als je partner (of u!) Wilt u een open huwelijkWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Uw partner zat je naar beneden en vroeg om een ​​open huwelijk. Of was het de andere kant van de medaille en u zijn op zoek naar een open relatie? Hoe dan ook, wat gebeurt er nu?

Eerst en vooral, veel mensen zijn onduidelijk over wat het betekent om in een open huwelijk. Een open relatie willen doet niet bedoel je zelfzuchtig wilt slapen met andere mensen zonder verlies van het gemak van een primaire relatie. Dit kan het geval zijn, maar als je een open huwelijk goed doet, is het niet zo te zijn.

Eerlijk gezegd, als het de juiste keuze is voor jou en je partner, kan een open huwelijk behoorlijk warm en opwindend zijn. Het is een nieuwe manier om je grenzen te verkennen zowel als een paar en als individu. Je kan groeien op manieren die je misschien nooit hebben gekend waren mogelijk-het kan zelfs zorgen dat u dichter bij uw echtgenoot.

De eerste vereiste: het moet iets voor jou zijn beide willen. De enige manier waarop een open huwelijk kan werken, is met totale transparantie, regelmatige check-ins op emoties en gevoelens en radicale communicatie. Beide partners moeten zich committeren aan totale eerlijkheid en een band cultiveren die een regelmatige herbeoordeling van de regeling mogelijk maakt op basis van het comfortniveau van elke persoon. De optie om weg te lopen moet alomtegenwoordig zijn.

Of deze verandering geschikt is voor u of niet, hier is wat te doen als uw partner (of u!) Een open huwelijk wil.

Zoek de root van het verzoek

Stel jezelf de volgende, afhankelijk van welke kant van de medaille je op: Waar komt dit vandaan? Wat is de werkelijke reden dat ik gevraagd om ons huwelijk te openen? Waarom wil ik een open relatie?

Hier is de waarheid over de open huwelijk discussie: Het kan een indicatie van grotere problemen binnen het huwelijk zelf. Voordat je je kunt verdiepen in je persoonlijke gevoelens over de kwestie en kunt beslissen hoe je verder wilt gaan, moet je erachter komen waarom. Er is niets mis met een alternatieve huwelijksstijl als het is wat beide partners willen, maar voordat u verder gaat, moet u volledig begrip hebben. Dat zijn jullie als partners aan elkaar verschuldigd.

Onderliggende kwesties hoeven niet de reden te zijn waarom mensen een open relatie zoeken, maar het is een mogelijkheid en daarom moet dit worden erkend en tot rust worden gebracht. Als u of uw partner vraagt ​​om andere mensen te zien vanwege ongelukkigheid of ontevredenheid met het huwelijk zelf, zal een akkoord over een open huwelijk deze problemen niet oplossen. Een open huwelijk is niet een Band-Aid voor intimiteit.

Benader je partner met empathie

Laten we hier echt zijn - je eerste reactie op een open huwelijk is misschien niet aanstaande en boordevol genot. Ook kan uw partner worden overrompeld moet je hem of haar te benaderen met een dergelijk verzoek. Het kan schokkend om te horen dat je partner wil je relatie te veranderen in dergelijke fundamentele manier. Woede is een normale emotie. Het is ok.

Denk na over waar je partner vandaan komt. Wie vraagt ​​om dit gesprek kwam naar voren om een ​​eerlijke discussie te hebben, en dat wat lef hebben. Het antwoord: empathie.

Niemand heeft vals gespeeld. Vertrouwen was niet gebroken. U en uw partner hoeven niet aan boord te zijn met dit arrangement, maar u moet beiden flexibel genoeg zijn om te luisteren. Daar gaat het huwelijk over.

Overweeg wat dit voor u als individu betekent

Neem de tijd om jezelf en erachter te komen hoe je je voelt over het vooruitzicht van het openen van uw huwelijk. Haast je niet in een beslissing.

Het feit is dat, in bepaalde gevallen, open relaties het bijproduct zijn van de ene partner die met andere mensen wil slapen en de andere partner het eens is om de door haar echtgenoot gegarandeerde partner niet te verliezen, dit zal rampzalig eindigen.

Onthoud: u kunt altijd van gedachten veranderen. Relatiedynamiek verandert naarmate je groeit met de tijd - de enige manier waarop dit soort relatie kan slagen, is met een bereidheid tot compromissen en eerlijke discussies.

Bekijk meer: Psychic Voorspellingen voor je relatie of Marriage Through 2020

Beoordeel hoe deze verandering invloed heeft op uw relatiedynamiek

Als het openen van je huwelijk ervoor zorgt dat een of jullie beiden een jaloerse, behoeftige puinhoop wordt, dan lukt het niet. Bovenal heb je vertrouwen nodig. U en uw partner zijn de enige mensen die kunnen kiezen wat het beste is voor je huwelijk. Je begrijpt elkaar en je relatie op een manier die niemand anders kan.

Ga zitten, hoor elkaar, en zoek uit wat ieder van jullie op korte en lange termijn uit hun partnerschap wil, en ga van daaruit verder.

Gigi Engle is een seksuele voorlichter en schrijver en woont in NYC. Haar werk is verschenen in Elle, Teen Vogue, Glamour, Allure, Marie Claire, en drukte.


Bekijk de video: Ik voel mij alleen en wil NU een partner! (Augustus 2022).