Relaties

5 stomende seksspelletjes Je moet thuis blijven en deze Valentijnsdag spelen

5 stomende seksspelletjes Je moet thuis blijven en deze Valentijnsdag spelenWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Laten we eerlijk zijn: Valentijnsdag is een afvalcontainer. Veel succes met het proberen voor 21.00 uur te reserveren voor het diner tenzij je drie maanden van tevoren hebt geboekt of dichtbij de badkamer wilt zitten.

In plaats van uit te gaan op 14 februari, maak je deze V-Day een binnenblijven gelegenheid. Sla de chique (en meestal ongemakkelijke) outfit over en kies in plaats daarvan voor wat chique lingerie - of beter nog, helemaal niets.

Overwegend het hele punt van deze vakantie is om de romantiek weer op te winden en opnieuw contact te maken met seks, het dure en vervelende spul over te slaan en aan het deel te komen dat eigenlijk leuk is. Plan een heerlijke maaltijd, pak een fles (of een paar) pinot noir en probeer deze stomende slaapkamerspellen waarvan je wilt dat het elke dag Valentijnsdag is.

Volwassen waarheid of durf

Het klinkt misschien vrij simpel, maar Truth or Dare is eigenlijk een geweldig en sexy spel met je boo. Als je ATOD toestaat minder een spel te zijn, en in plaats daarvan een kanaal voor meer seksverkenning, kan het de hele horizon van je seksuele fantasieën verruimen. Pak wat chocolade body paint en kijk waar de nacht naartoe gaat.

Maar vergeet niet om eerst de huisregels te lezen! Bekijk het hier.

Een nieuwsgierige echtpaar vol avontuur

Als je op zoek bent naar een sexy game om te spelen, maar niet zeker weet wat voor jou zou werken, probeer dan een klein beetje van alles! Gelukkig heeft de Curious Couple's Box van Pleasure Chest alles wat je nodig hebt om je plezier aan te passen.

Van sexy kaarten tot een vibrator tot een lichte bondage-uitrusting, deze doos gaat de speeltijd zeker nog leuker maken. Klaar voor de start, af!

Zintuiglijk spel of temperatuurspel

Ooit afgevraagd hoe u uw seksleven zou kunnen introduceren bij meer sensorische activiteiten? (Ons reuk-, tast- en gehoorgevoel wordt helemaal wild wanneer we het zicht wegnemen.)

Laat je partner een zijden blinddoek op je leggen en maak een spel om je gek te maken. Laat ze cirkels over je tepels, binnenste dijen, knieën en nek trekken. Zodra je het niet meer goed kunt nemen, is het spel afgelopen, als je begrijpt wat we bedoelen.

Of koel af om op te warmen. Koop glazen speelgoed, dat na een half uur in de vriezer wordt verbeterd. Als je het liever simpel houdt, pak dan gewoon een ijsblokje! En als je geïnteresseerd bent in een klein experiment met warmte, maar niemand wilt verbranden, bekijk dan deze heerlijke kaarsen uit de Wildflower Sex speelgoedwinkel.

Een luxe speelgoeddoos met een martelende draai

V-Day-spellen niet nodig hebben om kaarttrucs te betrekken. Introductie van Orgasm Denial: een licht BDSM-spel voor koppels. Het gereedschap? Lelo's Verwen mij doos en je vermogen om het bij elkaar te houden in de greep van passie. Deze doos wordt geleverd met een kleine, hoogwaardige vingervibrator, een heerlijke verenkietelaar en een sexy, rode zijden blinddoek. Het is eigenlijk een BDSM-playkit voor degenen die er luxe van houden.

Om dit BDSM-spel te spelen, moet je beslissen wie de Dom is en wie de Sub. Dit betekent dat een van jullie de controle heeft en de ander de controle opgeeft, uiteraard met toestemming. Stel een aftellingsmethode in. Laat je partner je blinddoeken en de tickler over je hele lichaam laten lopen voordat je de sfeer grijpt. Je mag niet komen totdat je partner zegt dat je dat kunt.

Als je eenmaal dichtbij voelt, beginnen ze terug te tellen vanaf 30, waardoor je erop wacht. Als je bijna over de rand gaat, trekken ze de vibrator weg en bouwen je weer op.

Als de klok op nul staat, wint iedereen.

Domin8, een bordspel voor koppels

Met dit BDSM-bordspel voor volwassenen wordt u echt geïnspireerd. Deze game heeft 24 vooropgezette scenario's om jullie allemaal bondage-dromen waar te maken.

Je stelt de Domin8-dominostenen in zoals je een gewoon spelletje dominos zou doen. • Partners bouwen een dominospoor naar ecstasy door afwisselend beurten te leggen, waarbij dominostenen van het pictogram naar boven worden gelegd. Om uw tegel te plaatsen, moet het pictogram overeenkomen met een van de pictogrammen op de eerder geplaatste tegel, in de beschrijving staat.

Bekijk meer: Hoe seks te hebben in je schoonoudershuis deze Thanksgiving

We hopen dat dit vanzelfsprekend is, maar leg altijd persoonlijke grenzen voordat je aan een spel begint. Wat deze game zo uniek maakt, is dat het echt een game is tot het einde. Je bouwt samen je eigen fantasie op. Valentijnsdag gaat helemaal over het verkennen van uw partnerschap en het waarderen van elkaar - en wie zei dat dat geen spanking kan inhouden?

Gigi Engle is een gecertificeerde sekscoach, opvoeder en schrijver die in Chicago woont. Volg haar op Instagram en Twitter op @GigiEngle.