Huwelijk

5 manieren om sociale media te gebruiken op uw bruiloft die niet opdringerig aanvoelen

5 manieren om sociale media te gebruiken op uw bruiloft die niet opdringerig aanvoelenWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Als je je bruiloft intiem en speciaal wilt houden voor de mensen in de kamer, kan het overmatig gebruik van sociale media het gevoel geven dat je gasten volledig zijn uitgeschakeld. Met constante snapchat en mensen die op hun Instagram-verhalen posten, is het gemakkelijk om het gevoel te hebben dat er altijd een telefoon in je gezicht is op je trouwdag. Heb je het gevoel dat je wilt dat mensen de stekker uit het stopcontact halen, maar wil je toch je dag actueel houden? Hier zijn zes niet-opdringerige manieren om sociale media te gebruiken tijdens uw bruiloft.

1. Gebruik Facebook Live

Als sommige van je naaste familie en vrienden het niet kunnen redden, is het gebruik van Facebook Live een geweldige manier om hen het gevoel te geven dat ze er zijn. Wijs een persoon toe om delen van uw bruiloft live te streamen (bepaal vooraf welke delen van de dag u wilt uitzenden). Omdat Facebook Live op een telefoon kan worden opgenomen, voelt het niet opdringerig als slechts één persoon de touwtjes in handen neemt en ervoor zorgt dat de beste delen van uw bruiloft worden vastgelegd voor degenen die er niet zijn.

2. Heb een persoonlijke Hashtag

Oké, oké, we weten dat deze geen schimmels breekt. Het hebben van een bruiloftshashtag is niet voor niets de reden: het is de perfecte manier om al die bruiloftsmomenten te verzamelen die je niet zelf kon vastleggen.

3. Huur een Social Media Team in

Als je wilt dat de sociale media van je bruiloft schoon en strategisch aanvoelen, laat het dan over aan een professional. U kunt een social media-team inhuren om naar uw bruiloft te komen en foto's op uw account voor u te plaatsen. Vergeet niet om gasten te vragen om vooraf de stekker uit het stopcontact te halen (meer daarover hieronder) zodat ze zich kunnen concentreren op plezier in plaats van elk moment van de dag vast te leggen.

4. Houd uw bruiloft sociale media gratis

Om 100% zeker te zijn dat Snapchat en Instagram je bruiloft niet zullen overnemen, dwing je een social-mediaverbod af voor je gasten. Het lijkt misschien onrealistisch of zelfs een beetje grof, maar het is de enige manier om te garanderen dat je gasten niet allemaal op sociale media zullen zijn in plaats van op je bruiloft.

5. Geef mensen een kans

Laat je officiant gasten vragen om hun telefoons tijdens de ceremonie uit en weg te houden voordat je bruiloft begint. Plan een moment in de ceremonie waar mensen hun telefoons kunnen uittrekken en een moment kunnen vastleggen voor sociale media voordat ze ze weer opbergen. Op die manier kunnen mensen hun eenmalige foto maken en vervolgens klaar zijn met het maken en vastleggen van foto's tijdens het meest intieme deel van uw trouwdag.

Jen Glantz is de oprichter van Bridesmaid for Hire en de auteur van het nieuwe boek Altijd een bruidsmeisje (te huur). Ze draagt ​​vaak oude bruidsmeisjesjurken naar de supermarkt en op eerste dates.