Nieuws

Katie Holmes vonkt betrokkenheid geruchten met diamanten ring

Katie Holmes vonkt betrokkenheid geruchten met diamanten ring

Is ze of niet? Katie Holmes roept geruchten op dat ze misschien verloofd is nadat ze in New Orleans is uitgestapt met een enorme diamanten ring aan haar linkerhand. En hoewel de bling veelzeggend is, klinkt het alsof de actrice, 39, misschien nog niet klaar is voor die volgende stap.

Holmes, die momenteel een film aan het filmen is Het geheim, droeg blijkbaar alleen de rots voor de film. Een vertegenwoordiger voor Holmes vertelde Mensen de ring is geen verlovingsring.

"Katie is niet verloofd met iemand anders dan haar fictieve film verloofde, gespeeld door Jerry O'Connell," zei haar vertegenwoordiger.

Het is niet verwonderlijk dat fans speculeerden over haar relatiestatus: Holmes gaat sinds augustus 2013 uit met acteur Jamie Foxx, slechts een jaar na haar afsplitsing van Tom Cruise. Hoewel Foxx en Holmes hun relatie grotendeels privé hebben gehouden, zijn de twee het afgelopen jaar steeds meer samen gefotografeerd.

In mei, vertelde een bron Mensen dat het stel nog steeds voorzichtig is om samen gezien te worden.

"Iedereen weet dat ze aan het daten zijn, maar ze willen het nog steeds privé houden," zei de insider. • Na de strandfoto's brachten ze alleen tijd samen thuis door en werden extra voorzichtig. Maar dit jaar waren ze samen socialer. Ze gaan vaak naar restaurants voor dinerdates of om rond te hangen met vrienden

In september werd Holmes gezien terwijl hij Foxx in Georgië bezocht terwijl hij aan het filmen was Gewoon genade, waar ze samen werden gezien fietsen en naar de sportschool gingen.

Bekijk meer: Alle beroemdheden die zich dit jaar hebben verloofd - tot nu toe!