Brides

Deze bruid klaagde over haar zwangere bruidsmeisje, en internet heeft het niet

Deze bruid klaagde over haar zwangere bruidsmeisje, en internet heeft het nietWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

We zagen ons eerlijke aandeel van trouwjurken die de moeite waard waren in 2018, maar het lijkt erop dat de bruiden van 2019 die mensen helaas voor hun geld geven. In een nu verwijderd Reddit-bericht onder de subreddit "Bridezillas" van de website schokte een vrouw lezers door een vraag te stellen over haar zwangere bruidsmeisje.

Onder een post getiteld: "Mag ik boos zijn of ben ik gewoon egoïstisch?" de anonieme bruid schreef, 'Lang verhaal kort, ik kwam er net achter dat een van mijn bruidsmeisjes 5-6 maanden zwanger zal zijn op mijn trouwdag.' Ze vervolgde: 'Dit bruidsmeisje was ook van plan mijn supergeheime vrijgezellenfeest waarvan ik geen details ken , maar ik neem aan dat het gaat om drinken dat waarschijnlijk zal worden gewijzigd of geannuleerd

"Misschien denk ik gewoon het ergste hier," voegde ze eraan toe. Maar persoonlijk denk ik dat het verkeerd is om zwanger te worden wanneer je deel uitmaakt van het bruidsfeest en het niet aan de bruid vertelt.

Zoals je je kunt voorstellen, ging dit niet goed over bij lezers. Fellow Redditors overspoelde het commentaargedeelte met meningen, die meestal negatief waren.

• Het is mogelijk dat ze het je niet heeft verteld omdat ze wist dat je reflexreactie NIET zou zijn 'Gefeliciteerd! Laten we je een bruidsmeisjesjurk bezorgen die comfortabel is! ' maar in plaats daarvan: 'Dit gaat mijn vrijgezellenfeest in de hand werken?' zei een gebruiker. • Het is goed dat je het idee hebt dat deze reactie egoïstisch is. Het betekent dat er hoop is dat je niet overal bruidspaar zult zijn. Ik vind dat je haar wat felicitatiebloemen moet sturen met een briefje over hoe opgewonden je bent voor haar

"Het is niet verkeerd om zwanger te worden als je in een bruidsfeest gaat. Je kunt niemand vragen om hun leven in de wacht te zetten voor je bruiloft. Je bent egoïstisch," schreef een andere gebruiker. "Wat betreft je vrijgezellenfeest, dat betekent gewoon dat ze niet kan drinken. Ik weet zeker dat je nog steeds het feest kunt houden dat je wilt."

We hopen dat het verwijderde bericht van de OP een teken is dat ze oplichtte over de situatie.

Bekijk meer: De lijst met eisen van deze bruid leest als een parodie