Relaties

8 tekenen dat je relatie op weg is naar het huwelijk

8 tekenen dat je relatie op weg is naar het huwelijk


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Als je denkt dat er geen teken is van een diamanten ring die kan aangeven of je op weg bent naar het huwelijk of niet, denk dan nog eens goed na. Experts wegen mee en geven u de acht manieren waarop u kunt zien of uw relatie een leven lang meegaat.

1. Je partner is niet bang om je uit te dagen

Voortdurend stoten hoofden kan betekenen dat je op weg bent naar een break-up. Maar als je partner bereid is vriendelijk zijn mening te uiten om je uit te dagen om die van jou te veranderen, zegt psychotherapeut en relatie-expert Rhonda Richards-Smith dat je op weg bent naar een huwelijk. "Als je partner comfortabel genoeg bij je is om je liefdevol privé uit te roepen als ze het gevoel hebben dat je ongelijk hebt", zegt Richards-Smith, "is de kans groot dat je een goede relatie hebt."

2. Je vertrouwt elkaar genoeg genoeg om wat persoonlijke ruimte toe te staan

Richards-Smith zegt: "Er is niets ergers dan je gesmoord of verplicht voelen om elke beweging van je partner te volgen." Door je partner tijd te gunnen om van zijn of haar eigen hobby's of vrienden te genieten, bereid je je voor op een succesvol huwelijk. "Als jullie elkaar voldoende kunnen vertrouwen om je eigen tijd, ruimte en vrienden te hebben, is de kans groot dat je op de goede weg bent", legt Richards-Smith uit.

3. Je geeft er echt om of de familie van je partner je leuk vindt

Als je met iemand trouwt, trouw je ook met zijn of haar familie. Dus "wanneer dingen serieus worden in een relatie, ben je geneigd meer gewicht te hechten aan wat de familie van je partner van je denkt", zegt Lori Salkin, matchmaker en datingcoach. "Ik heb keer op keer gemerkt dat vlak voordat koppels verloven, ze meer tijd doorbrengen met elkaars families - en hun zenuwen worden hoog als ze hopen op hun goedkeuring of moeten reageren op afkeuring of vragen."

4. Je weet dat je partner niet perfect is, maar denkt dat ze perfect voor jou zijn

"Realistische verwachtingen hebben is erg belangrijk om die laatste mijl te kunnen doorkomen en verloofd te raken", zegt Salkin. In plaats van zich af te vragen of er iemand is die beter is, concentreren mensen die op weg zijn naar het huwelijk zich op alle manieren waarop hun partner geschikt voor hen is. "Er zal altijd iemand zijn die aantrekkelijker, succesvoller is, enzovoort," deelt ze. "Maar wat belangrijk is, is om te beseffen dat je niet perfect bent en deze andere persoon misschien ook niet - maar samen zijn jullie perfect voor elkaar."

Bekijk meer: Degene die je relatie nodig heeft voordat je gaat trouwen

5. Je bent elkaars grootste cheerleaders

Als je op weg bent naar het huwelijk, wil je het beste uit je partner halen, zegt gelicentieerde huwelijks- en familietherapeut Marissa Nelson. "Je moedigt elkaars individuele groei aan en geeft steun aan het nastreven van elkaars dromen en ambities", zegt ze. "Als een van jullie slaagt, winnen jullie beiden, en dat niveau van kracht kan in de loop van de tijd een teken zijn dat betrokkenheid aan de horizon ligt."

6. Je hebt elkaars rug terug

"Lean on Me" was gedeeltelijk een muzikale hit omdat de teksten klinken. "Weten dat je partner er voor je is, is van vitaal belang om te weten dat deze relatie voor de lange termijn is", zegt Nelson. "Als partners altijd responsief zijn door de ups en downs en troost voelen dat deze persoon hoe dan ook voor hen gaat knuppelen, voelen mensen zich veilig genoeg om die persoon hun partner voor het leven te noemen."

7. Je bent kwetsbaar voor elkaar

Nelson zegt dat de paren die bij elkaar blijven degenen zijn die elkaar kunnen loslaten - en zich geen zorgen maken over dingen zoals het dragen van geen make-up. "Je partner ziet je op je slechtst en best, en houdt onvoorwaardelijk van je, gebreken en al," zegt ze. "Je zorgt goed voor elkaar en let op het welzijn van je partner met bedachtzaamheid, vriendelijkheid en medeleven. Het is een van de belangrijkste eigenschappen die mensen laten weten dat deze persoon de juiste voor hen is."

8. Je neemt samen beslissingen over het leven

Totdat je de knoop legt, ben je vrij om je eigen beslissingen te nemen. Maar paren die elkaar in de groten opnemen, zijn bijna zeker op weg naar het huwelijk, zegt Nelson. "Deze partners plannen voor de toekomst en denken na over het nemen van levensbeslissingen met het apparaat in gedachten", zegt ze. "Ze kunnen een plan bedenken om studieleningen en financiële schulden samen af ​​te lossen, een auto in elkaars naam te kopen of samen een huis kopen. Ze kunnen kinderen krijgen of plannen maken voor die volgende fase in het leven. Je weet dat deze relatie voor altijd is omdat het echtpaar zeer betrokken is bij het creëren van een toekomst waarop ze allebei trots kunnen zijn. "Opmerkingen:

 1. Fergusson

  alles?

 2. Salman

  Maar is er een andere uitweg?

 3. Kazijin

  Het gezaghebbende standpunt, cognitief..

 4. Muzragore

  Geef we zullen praten, ik is wat te zeggen.

 5. Tiarchnach

  Ik denk dat je een fout maakt. Ik stel voor om het te bespreken. E-mail me op PM, we praten.

 6. Moises

  Toevallig bent u niet de expert?

 7. Kuno

  Een goede optieSchrijf een bericht