Verloving

Hoeveel te besteden aan een verlovingsring: uw officiële budgetgids

Hoeveel te besteden aan een verlovingsring: uw officiële budgetgidsWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Diamanten zijn de beste vriendin van een meisje, dus wat maakt dat een verlovingsring? Terwijl je daarover nadenkt, geven we je nog een lastige vraag - hoeveel je in de eerste plaats aan een verlovingsring uitgeeft? Er zijn zoveel veelvoorkomende mythen en misvattingen over het kopen van verlovingsringen dat het moeilijk is om echt te weten hoeveel je moet uitgeven als je aan het winkelen bent voor je wederhelft. Hoewel er geen eenduidig ​​antwoord voor ringetiquette is (het verschilt echt per paar), hebben we die vraag weggegooid door de manier waarop onze bruiloftsetiquette-experts, die hielpen bij het vaststellen van een prijsraming, alle wijdverbreide kostengerelateerde verlovingsringmythen ontkrachtten. , en onthulde eenvoudige manieren om binnen uw huwelijksbudget te werken.

Wat zijn de gemiddelde kosten?

Uit gegevens blijkt dat de gemiddelde prijzen voor verlovingsringen jaar na jaar blijven stijgen. Brides' American Wedding Study ontdekte dat de gemiddelde verlovingsring kost in 2018 $ 7.829, een stijging ten opzichte van het standaardprijspunt van 2017 van $ 5.023. Sommige bruidsparen geven echter veel minder uit en sommigen besteden veel meer (Justin Bieber bijvoorbeeld, heeft ongeveer een halve mil gespleten op de hello van Hailey Baldwin!). Volgens Taylor Lanore, diamantconsulent en PR-directeur van Ring Concierge, hangt het allemaal helemaal af van de financiële situatie van uw verloofde. "Besteed wat je maar wilt, er is geen reden om in de schulden te gaan", zegt ze. "Het hangt ook af van de voorkeuren van je partner. Als ze iets heel minimaals wil, is het moeilijk om veel uit te geven. Maar als ze een grote steen wil, is het nog steeds heel goed te doen. Er zijn manieren om elke look voor elk budget te bereiken."

Als het gaat om het kopen van de ring zelf, zullen de prijzen sterk variëren vanwege een aantal factoren: de grootte en kwaliteit van de middelste steen, alle details (zoals een halo of stenen in de band) en het type metaal gekozen - om nog maar te zwijgen van mark-ups die kunnen gepaard gaan met factoren zoals een populaire merknaam.

Verlovingsring kosten mythen

3 maanden aan je salaris uitgeven. Het is een voorgestelde verlovingsringregel geworden dat mannen ongeveer drie maanden van hun salaris moeten betalen, maar dit is de meest voorkomende (en verouderde) verlovingsringmythe, volgens Lanore (paar!). Er is eigenlijk geen vaste regel over hoeveel u moet uitgeven aan een verlovingsring en ze werkt met allerlei budgetten.

Online een goedkopere diamant vinden. Lanore zegt dat het eigenlijk riskanter is om online diamanten te kopen omdat er veel meer stenen van lage kwaliteit zijn om uit te kiezen, wat niet altijd duidelijk is voor het ongetrainde oog. In plaats daarvan beveelt ze aan rechtstreeks naar de bron te gaan. "Na 100 onjuiste zelfdiagnoses dankzij WebMD, kan ik gerust zeggen dat het het beste is om de professionals voor uw behoeften te raadplegen", zegt Lanore. "Er zijn veel trucs om te weten voor elke geslepen diamant en vorm - het is tenslotte een wetenschap! Ik raad ten zeerste aan contact op te nemen met een diamantconsulent om te helpen bij de selectie van centersteensoorten." Deze experts kunnen u helpen bij het werken met de "Vier C's" om de best mogelijke diamant voor uw budget te krijgen. Als u geen lokale consultant kunt vinden, zijn er tal van bedrijven die u op afstand kunt gebruiken.

Hoeveel is teveel te besteden?

Hoewel er echt geen vaste prijslimiet is als het gaat om het kopen van een verlovingsring, maak je je toch zorgen dat je vriendje in de verleiding komt om overboord te gaan? Als je weet dat het voorstel eraan komt, wees dan direct en laat je mening horen in een informeel gesprek. Verzin een verhaal en probeer zoiets als: "Weet je, Jen vertelde me onlangs dat ze echt wou dat haar man minder aan de verlovingsring had uitgegeven, zodat ze een groter huwelijksbudget hadden gehad om mee te spelen. Ik denk dat sommige jongens worden tegenwoordig een beetje gek. Eerlijk gezegd denk ik niet dat iemand meer moet uitgeven dan het maximale bedrag dat je wilt dat hij hier doorbrengt, nietwaar? "

Of u kunt uw bezorgdheid doorgeven aan zijn familie en vrienden, die het bericht doorgeven. Maar aan het eind van de dag willen sommige jongens echt alleen maar verder gaan en de verlovingsring uitgeven, wat helemaal prima is (en echt lief!) Zolang hij de middelen heeft om dat te doen.

Hoe verlovingsring kosten te besparen

Als u binnen een budget werkt, kunt u uw S.O. nog steeds behandelen. naar de ring van haar dromen dankzij een paar verlovingsring winkelen hacks.

Gooi de diamant weg. Diamanten zijn het duurste onderdeel van een verlovingsring, dus u kunt veel deeg besparen door een diamantalternatief als middelste steen te gebruiken. • Overweeg een witte saffier, die moeilijk genoeg is om dagelijks gebruik te weerstaan ​​en een vergelijkbare kleur heeft, zegt Jennifer Gandia, eigenaar van Greenwich St. Jewelers in New York City. Andere traditioneel populaire edelstenen zijn blauwe saffieren, robijnen en smaragden. Afhankelijk van de kwaliteit kunnen deze iets minder zijn dan een diamant, hoewel echt zeldzame en hoogwaardige stenen soms meer kunnen kosten. Andere niet-traditionele stenen die steeds populairder worden? Groene toermalijn, perzik-roze morganite en ijsblauw aquamarijn. Dit zijn allemaal geweldige opties voor klanten die op zoek zijn naar een goedkoper alternatief voor een diamant die nog steeds echt zal schitteren! zegt Gandia.

Ken je instellingen. Houd er rekening mee dat bepaalde instellingen duur kunnen zijn. Je toekomstige bruid is (begrijpelijkerwijs) geobsedeerd door de drie-stenen verlovingsring van Meghan Markle, maar deze instelling, evenals drie-rij pave ringen, kan je eigenlijk een mooie cent kosten en van invloed op de grootte van de middelste steen. Als u liever het grootste deel van uw budget op de diamant van de ring wilt concentreren, overweeg dan een klassieke solitaire-instelling om de steen prominenter te maken.

Manipuleer de "Vier C's." Werken aan de onderkant van de kleur- en helderheidsschalen kan een lange weg gaan in termen van aanzienlijk lagere verlovingsringkosten (vooral met briljant geslepen diamanten) zonder kwaliteit in te leveren, volgens Lanore. Wat de duidelijkheid betreft, "zolang je insluitsels met het blote oog niet kunt zien, ben je in uitstekende staat", zegt Lanore. "In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, is helderheid onafhankelijk van iets anders en heeft het geen invloed op de schittering van de steen." Lanore voegt eraan toe dat de kleur van de diamant "puur persoonlijke voorkeur" blijft, maar "als diamantgrootte je grootste interesse is, overweeg dan om hier lager te werken als je met een budget werkt."

Ga de antieke route. "Antieke diamanten zijn echt magisch om kleuren te verbergen en hebben 2-3 kleuren witter dan hun rang aangeeft," merkt Lanore op. "Er is een echte romantiek met deze diamanten."

Bekijk meer: De 5 meest populaire verlovingsring bezuinigingen

Al met al, om de meeste waar voor je geld te krijgen en je vriendin de verlovingsring te geven die ze echt wil (en verdient), adviseert Lanore om aandacht te besteden aan haar persoonlijke stijl of eventuele hints die ze laat vallen. "Wat mij is opgevallen is dat als hun partner geen specifiek ontwerp vraagt, veel mannen de neiging hebben om een ​​ronde briljante diamant te kiezen, die de duurste diamant per karaat is vanwege hun moeilijk te snijden", zegt Lanore. Zorg ervoor dat u uw persoonlijke voorkeuren opzij zet om de verlovingsring echt te bedienen voor uw wederhelft. Ten slotte, ze is degene die het elke dag zal dragen.