Nieuws

Hailey Baldwin was dit weekend het bruidsmeisje op de bruiloft van zuster Alaia Baldwin

Hailey Baldwin was dit weekend het bruidsmeisje op de bruiloft van zuster Alaia Baldwin


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Voor de meeste bruiden is het hebben van een zus hetzelfde als het hebben van een ingebouwd bruidsmeisje vanaf de geboorte. Vraag het maar aan Alaia Baldwin, die haar beroemde zus Hailey Baldwin de titel van bruidsmeisje gaf op haar huwelijk dit weekend. In de bash van New York was de dochter van Stephen Baldwin Hailey een model MOH terwijl haar oudere zus de knoop legde met haar geliefde, Andrew Aronow. En natuurlijk was de rest van de beroemde Baldwin-clan aanwezig om getuige te zijn van de bruiloft.

Zoals gemeld door E! Nieuws, op zaterdag 2 september zei Stephen's oudste kind, Alaia, haar "I do's" tegen haar verloofde in New York. En terwijl de bruid verbluffend was in een witte trouwjurk met baljurk met een gegolfde tule rok, wiegde haar supermodel bruidsmeisje, Hailey, een bochtige zwarte jurk met een diepe halslijn.

Maar Hailey was niet de enige Baldwin in dit bruidsfeest. Alaia en Hailey's neef Ierland, dochter van Alec Baldwin, was ook een bruidsmeisje in de ceremonie, passend bij Hailey's slanke zwarte japon in een net zo getinte, off-the-shoulder jurk. 'Trouwtijd', schreef Ierland op Instagram en plaatste een foto van zichzelf in haar zwarte bruidsmeisjesjurk.

De ceremonie vond buiten plaats met een overvloed aan weelderige witte bloemen om de romantische sfeer te bepalen. En toen, na de geloften, begon het feest echt.

Alaia veranderde in een tweede trouwjurk voor haar receptie, met doorschijnende kapmouwen en een geliefde halslijn - perfect om de hele nacht met haar fam mee te dansen. Na de eerste dans van het jonggehuwde op "Eindelijk" van Etta James, namen de bruid en haar bruidsmeisje de dansvloer van de receptie over.

Bekijk meer: Alec Baldwin en Hilaria Baldwin hebben hun huwelijksgeloften net vernieuwd in een uitbundige ceremonie

Stephen brak zelfs een feestelijke selfie met dochter Hailey, die Hailey deelde op haar Instagram-verhaal met het te grappige bijschrift: "Papa zei me daarna - NIET."

En tegen het einde van de nacht had Hailey haar MOH-taken vervuld met een toespraak voor de bruid en bruidegom.

Met dank aan Hailey Baldwin via Instagram

We zijn met Stephen Baldwin, kunnen we binnenkort nog een van deze Baldwin-bashes krijgen?Opmerkingen:

 1. Ahmad

  Je bent niet verkeerd, alles is waar

 2. Golkis

  Het spijt me dat ik u onderbreek, ook ik wil graag mijn mening geven.

 3. Gareth

  Hier kan er geen fout zijn?

 4. Donall

  Gefeliciteerd, je had net een goede gedachte.Schrijf een bericht