Verloving

Heb ik een afzonderlijke reisverlovingsring nodig? 10 tips om uw ring veilig te houden

Heb ik een afzonderlijke reisverlovingsring nodig? 10 tips om uw ring veilig te houdenWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Je houdt bijna net zoveel van je verlovingsring als je van je partner houdt. Het spreekt dus vanzelf dat u er nooit iets mee wilt laten gebeuren. Dat is waarom sommige mensen er de voorkeur aan geven om een ​​afzonderlijke verlovingsring op reis te dragen terwijl ze op vakantie zijn - omdat je huwelijksreis (naast de beste vakantie ooit te zijn) gewoon de plek zou kunnen zijn voor iets ergs met je verlovingsring of zelfs je trouwring.

Waarom? Als u een tropische vakantie neemt, kunt u de glans van uw sprankelende diamant met zonnebrand dof maken, of, erger nog, uw enigszins losse diamant kan worden weggevaagd terwijl u in de oceaan zwemt. Stel dat u van stad naar stad reist, en van hotel naar hotel, op een episch avontuur door heel Europa: u kunt uw ring achterlaten op een aanrecht in de badkamer, om nooit meer terug te vinden. En als u naar een risicovolle omgeving reist, kan uw verlovingsring eenvoudig worden gestolen.

Maar je kunt je huwelijksreis niet doorbrengen met je zorgen te maken over je ring. Beslissen of u uw werkelijke verlovingsring - of een verlovingsring voor reizen - op uw huwelijksreis wilt meenemen, vereist een beetje een goede planning voordat u naar de luchthaven gaat. We spraken met James Allen en Michele Sigler, de mede-oprichters en het man-en-vrouw team achter James Allen om inzicht te krijgen van sieradenprofessionals over wat te overwegen voordat je vertrekt.

1. Verzeker je ring (als je dat nog niet hebt gedaan)

Als je bij het kopen van je verlovingsring geen juwelenverzekering hebt afgesloten, moet je dit doen voordat je op reis gaat. Het is beter dan genezen als er iets gebeurt!

2. Laat uw ring inspecteren

Voordat u aan boord van een vliegtuig gaat, neemt u uw verlovingsring voor onderhoud en inspectie. Breng het terug naar de juwelier waar je ring is gekocht, en ze zullen controleren op eventuele defecten, zoals een losse steen of een slecht passende band. Zoals Sigler opmerkt, "is het beter om een ​​losse steen te vangen voordat je gaat dan tijdens een reis te verliezen." Als je je ring nog niet hebt verzekerd, is dit het moment om het ook te doen. Hoewel je je ring niet wilt vervangen, zul je blij zijn dat je dat kunt in het geval dat deze verdwaalt, zegt Sigler.

3. Gebruik je oordeel en luister naar je gevoel

Kan het gevoel van reizen met je ring niet meebrengen? Je buik klinkt waarschijnlijk met een reden af, dus luister ernaar. De waarheid is dat er tal van populaire huwelijksreisbestemmingen zijn waar een diamanten ring opvalt, en het laatste wat je wilt doen is je ongemakkelijk voelen - of zelfs als een doelwit - op zo'n ontspannen vakantie. Als u besluit het het beste thuis te laten, zorg er dan voor dat u uw verlovingsring op een veilige locatie bewaart, zoals een kluis of een kluis.

4. Draag uw ring strategisch

Als je je ring meeneemt, weet je wanneer je hem moet dragen - en wanneer je hem moet uitdoen. "Wanneer je op het strand bent of op een excursie zoals wandelen of snorkelen, kun je de omgeving per ongeluk beschadigen," zegt Schultz. En dat wil je absoluut niet.

"We raden ook aan om je ring te verwijderen terwijl je je klaarmaakt, omdat zonnebrandcrème en parfum vuil kunnen opbouwen en de glans van je diamant of edelsteen verminderen," voegt Schultz toe.

5. Draag uw ring nooit in het zwembad of vooral in de oceaan

Dit legt de nadruk: draag je ring nooit in de oceaan. Het koude water zorgt ervoor dat je vingers krimpen, waardoor je ring gemakkelijk van je vinger glijdt en naar de bodem van de oceaan zinkt. Zelfs als je in ondiep water bent, zal je ring waarschijnlijk voor altijd verlies zijn, omdat deze wordt meegesleurd in de stroming en in het zand. Dezelfde regel is van toepassing op het zwembad. De ring kan eraf glijden. Bovendien kan chloor platina, goud en witgoud beschadigen.

6. Vergrendel uw ring in de kluis van het hotel wanneer u deze niet draagt

Wanneer u uw ring verwijdert, plaatst u deze niet zomaar ergens in uw hotelkamer. Sigler en Allen adviseren dat u gebruikmaakt van de kluis van uw hotelkamer wanneer u uw ringen niet draagt.

7. Overweeg het dragen van uw trouwring solo

Hier is een compromis: draag je minder waardevolle trouwring en laat je verlovingsring thuis! "Er staat nog steeds 'ik ben getrouwd' zonder de veel duurdere verlovingsring te riskeren," zegt Sigler.

8. Schommel een nep-reisverlovingsring

Kun je jezelf niet neerleggen bij een huwelijksreis zonder bling? Koop een nep-verlovingsring die alleen voor op reis is! Er zijn een aantal zeer authentiek ogende zirconia die er zijn. Als u zich zorgen maakt over het beschadigen of verliezen van uw verlovingsring tijdens uw huwelijksreis, kan dit een sprankelende oplossing zijn. Als je echter ergens naartoe reist waar diefstal een zorg is, is dit misschien niet je beste keuze, omdat je nep gemakkelijk kan worden aangezien voor het echte werk en je in gevaar kan brengen.

9. Of rock met een rubberen ring

Een andere optie is een rubberen ring schommelen. QALO is een van de leiders in rubberen ringen, ontworpen voor activiteiten en beroepen die een traditionele ring in de weg staan. Ze komen in zowat elke kleur en beroemdheden zoals Steph Curry, LeBron James, Audrina Patridge en James Aldean zijn grote fans. Als u een probleemloze reisverlovingsring wilt, is dit een goede manier om te gaan.

10. Verwijder nooit vrijwillig uw ring op de luchthaven

Nog een laatste tip voor reizen terwijl u uw verlovingsring draagt: verwijder uw ringen niet vrijwillig bij de beveiliging van de luchthaven. Platina, zilver en goud zullen het alarm niet activeren, en al die TSA-verwarring biedt de perfecte afleiding voor een rondkijkend oog om een ​​sterretje te vegen.

Bekijk meer:

4 dingen die u kunt doen als u uw trouwring verliest

Verlovingsringverzekering afsluiten: 9 dingen die u moet weten

Wanneer moet u uw verlovingsring afdoen: 7 keer om deze te verwijderen