Huwelijk

Een bruiloft in de achtertuin op een historische boerderij in Maryland

Een bruiloft in de achtertuin op een historische boerderij in Maryland


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Als voormalig lid van het golfteam van Penn State University is het geen verrassing dat Christina Vosters van golf houdt - of dat ze haar nu-man, Thomas Foley, ontmoette in het golfclubhuis van de universiteit. Ze begonnen het en na vier jaar daten verraste Thomas Christina met een zomervakantie naar Carmel by the Sea, Californië. "Ik had geen idee waar we heen gingen totdat we onze instapkaarten op de luchthaven hadden," herinnert ze zich. Eenmaal in Cali checkten ze in The Lodge at Pebble Beach, een bestemming perfect voor twee golfliefhebbers. - Thomas vertelde me dat we daar de volgende dag gingen golfen, en dat we voor de gelegenheid speciale golfballen nodig hadden, "zegt Christina." En toen gaf hij me een Titleist 10 die zei: 'Wil je met me trouwen?' aan de zijkant!

Voor hun huwelijk op 14 mei 2106 kozen Christina en Thomas verrassend genoeg geen golfbaan! In plaats daarvan kozen ze ervoor om 'ik wel' te zeggen op de 17e-eeuwse boerderij in Maryland, waar de bruid opgroeide. (Het was de perfecte setting voor hun Engelse op de tuin geïnspireerde feest-plus, dankzij de hectaren en hectaren landbouwgrond, had het meer dan genoeg ruimte voor hun 220 gasten!) - Het moeilijkste deel was de boerderij voorbereiden op het evenement omdat het zo afgelegen, zegt ze. "Maar ons team was zo ondersteunend voor onze visie." Het hele evenement was een doe-het-zelfproject, waarbij het terrein werd gemulleerd en aangelegd en alle centerpieces met de hand werden geregeld (dankzij een groep van 20 vrouwen en veel flessen champagne). Het resultaat was een Engels geïnspireerde bruiloft in de achtertuin die zelfs een beetje regen niet kon bederven. Blijf lezen om de foto's van Mary Neumann Photography van de DIY-affaire te zien!

Foto door Mary Neumann Photography

"Mijn ouders waren 43 jaar op de boerderij getrouwd - bijna op de dag! - Vóór onze bruiloft," zegt Christina. En de bruiloft zelf was absoluut een familieaangelegenheid - met familie en vrienden die overal op het terrein hielpen met het opknappen, opnieuw schilderen en planten om het evenement klaar te maken.

Foto door Mary Neumann Photography

De bruid heeft het eenvoudige, elegante thema van de bruiloft gekanaliseerd in een gebloemde kanten jurk met V-hals (met een champagnerok!) Van BHLDN. "Het was niet de jurk die ik wilde hebben, maar ik heb nooit een andere jurk gepast nadat ik hem had aangetrokken", zegt ze. Christina accessorized met sprankelende J.Crew-sleehakken (een slimme keuze voor de met gras begroeide omgeving) en de bloemvormige oorbellen van haar oma. Haar bruidsmeisjes zagen er net zo klassiek uit in marineblauwe cocktailjurken van Alfred Sung.

Foto door Mary Neumann Photography

Thomas en zijn groomsmen (allemaal in Brooks Brothers) maakten hun entree in de Chrysler Imperial Convertible uit 1965 van de bruidegom, die hij erfde van grootvader en liefdevol gerestaureerd op de universiteit. Praten over het perfecte transport voor het huwelijksfeest!

Foto door Mary Neumann Photography

Het weer was de hele dag prachtig, tot iedereen ging zitten voor de ceremonie. "Er kwam een ​​enorme windvlaag door, die overal dennennaalden blaast en een ledemaat uit een boom in de buurt blaast", zei Thomas snel iedereen onder de tent om droog te blijven! De moeder van de bruid hield echter stand zolang ze kon. Ze keek over haar schouder naar de paarden, die nog bij de heg stonden, en bleef op haar stoel zitten totdat de paarden dekking zochten, "zegt Christina lachend.

Foto door Mary Neumann Photography

Foto door Mary Neumann Photography

Nadat het paar zei: "Ik doe" in de regenbestendige tent, liepen de gasten terug naar het gazon om te genieten van de kenmerkende cocktail van het paar (een Seven & Seven) uit bekers bedrukt met de naam van de boerderij.

Foto door Mary Neumann Photography

Foto door Mary Neumann Photography

Terug in de tent voor het diner verzamelden gasten zich aan lange tafels met wit linnengoed en kleurrijke centerpieces van hortensia's, rozen en roze bouillonbloemen - allemaal gerangschikt door de "Flower Brigade", ook wel een groep van de moeder van de bruid genoemd vrienden.

Foto door Mary Neumann Photography

Het echtpaar vertrok in Thomas Chrysler om naar hun huwelijksreis te gaan - een reis naar Bermuda die Christina het jaar ervoor won in een hole-in-one wedstrijd. "Laat de kleine dingen niet zweten," zegt de bruid. "Het zal zijn wat het zal zijn, en zolang je plezier hebt, zal iedereen een geweldige tijd hebben!"

Huwelijkscoördinator: Michelle White of Eastern Shore Tents & Events || Bruidsjurk en -sluier: BHLDN || Bruidsschoenen: J.Crew || Haar en make-up: Ashley Booher van Pretty Please Hair & Beauty LLC || Bruidsmeisjesjurken: Alfred Sung || Bruidegom & Bruidegom's Kleding: Brooks Brothers || Verlovingsring & trouwringen: Moyer juweliers || Papieren producten: Apropos || Catering: Sisters by Chance || Cake: Bings Bakery || Verhuur: Eastern Shore Tenten & evenementen || Vervoer: Delaware Express Bus and Limo Service || Fotografie: Mary Neuman Photography


Bekijk de video: The Guernsey Literary Society (Juni- 2022).


Opmerkingen:

 1. Malarr

  Ja ... Het leven is als fietsen. Om je evenwicht te bewaren, moet je bewegen.

 2. Melanippus

  Kom op, uitgevonden - niet uitgevonden, alles is vroeg grappig

 3. Buck

  Waarom heb ik de helft van de tekst in een of andere kromme codering?

 4. Yoshi

  Bedankt voor de hulp in deze vraag, ik vind ook dat hoe gemakkelijker, hoe beter ...

 5. Gur

  dat is het?

 6. Tityus

  Tussen ons is dit naar mijn mening duidelijk. I found the answer to your question in google.com

 7. Dulkis

  alles duidelijkSchrijf een bericht