Huwelijk

Onze favoriete manieren om gereserveerde zitplaatsen aan te wijzen tijdens de ceremonie

Onze favoriete manieren om gereserveerde zitplaatsen aan te wijzen tijdens de ceremonie


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Lauren Peele fotografie

Weet u niet zeker hoe u tijdens uw huwelijksceremonie zitplaatsen voor familieleden kunt reserveren? We hebben je gedekt. Je ouders, directe familieleden en grootouders verdienen een stoel op de eerste rij van je "ik dos", en hoewel het altijd een goed idee is om een ​​aanstelling te geven voor gereserveerde zitplaatsen, is het ook goed om een ​​extra stap te zetten in het maken van een "gereserveerde rij" of stoel tekenen. Als iemand onbewust op een gereserveerde rij of stoel zit, is het een beetje lastig voor de inleider om hem of haar te vragen om te verhuizen, maar u kunt deze plakkerige situatie helemaal vermijden door vooruit te plannen en duidelijke zitplaatsen te tekenen om andere gasten te laten weten deze stoelen zijn bezet.

En hoewel er zoveel leuke en slimme manieren zijn om deze speciale ceremoniestoelen aan te wijzen, hebben we een paar van onze favoriete ideeën op een rijtje gezet om uw eigen feest te inspireren.

Boven: Hout - Gereserveerd - Teken
De eenvoudigste manier om rijen stoelen te reserveren tijdens de ceremonie is met een teken - dit zal heel duidelijk aan andere gasten aangeven dat deze rij is bezet. Je zou kunnen kiezen voor iets eenvoudigs, zoals borden gemaakt van zwaar karton en geregen met lint in het kleurenschema van je bruiloft; of je kunt iets unieks kiezen, zoals deze handgeschilderde houten borden. Hang ze op de stoelen langs het gangpad zodat ze voor iedereen zichtbaar zijn.

Caroline Tran

Schoolbord tekenen
Als u van plan bent om specifieke zitplaatsen te reserveren voor VIP-familieleden, wijs dan de stoel van elke gast aan door een bord met handgeschreven bord aan elke stoel te hangen. Het zorgt ook voor zo'n prachtige foto opp, vind je niet?

Catherine Leonard Photography

Individuele gereserveerde tekens
Als alternatief kunt u in plaats van schoolbordborden kleinere "gereserveerde" tekens voor VIP-familieleden afdrukken en deze met touw of dun lint aan de achterkant van de stoel van elke gast binden.

Jake Thomas Photography

Clip-on schoolbord tekenen
Deze schattige hartvormige bordtekens zijn een gemakkelijke manier om specifieke zitplaatsen toe te wijzen tijdens uw ceremonie - schrijf eenvoudig de namen van gasten en klem ze aan de achterkant van elke stoel.

De de Jaureguis

Takjes lavendel
Als het opslaan van specifieke zitplaatsen niet nodig is tijdens uw ceremonie, wijs dan algemeen gereserveerde zitplaatsen aan door een eenvoudig "gereserveerd" teken op elk stoelkussen te plaatsen. We houden van de elegante uitstraling van dit gekalligrafeerde verzendlabel - het is ook gebonden aan een kleine bundel verse, geurige lavendel.

Jen Huang

linten
Als alternatief kunt u de tekens helemaal overslaan en gereserveerde zitplaatsen aanwijzen door lange stukken lint over de opgeslagen rijen te draperen.

Bekijk meer: Uw snelle 3-stappengids voor ceremonies


Bekijk de video: De Draak Onthuld. De Geheimen, Geesten en Machten, Achter de Krijgskunsten. (Juni- 2022).


Opmerkingen:

 1. Mogue

  dat we het zonder je opmerkelijke zin zouden doen

 2. Marvyn

  Ze leren van fouten en na fouten worden ze behandeld. Naar de vraag van de vragenlijst "Burgerlijke staat:…." Trots schreef - "hierboven". De overheid heeft een nieuwe impuls nodig ... over de wasmachine: krachtige bosh als je drinkt, moet je weten wanneer je moet stoppen. Anders kun je minder drinken. Het is bekend dat een persoon altijd naar drie dingen kan kijken: hoe een vuur brandt, hoe water stroomt en hoe een andere persoon werkt.

 3. Yaremka

  Er zijn andere nadelen

 4. Tau

  Wat de juiste woorden ... super, briljant idee

 5. Nulte

  en dit heeft de analoge?

 6. Ezeji

  Parding, dacht ik en duwde de vraag wegSchrijf een bericht