Relaties

Hoe navigeer je je eerste vakantieseizoen als een echtpaar

Hoe navigeer je je eerste vakantieseizoen als een echtpaar


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Het vakantieseizoen is altijd druk - je vindt je schema boordevol gezins- en sociale evenementen, werkgebeurtenissen, winkelen, koken en meer. Voor koppels die pas getrouwd zijn, is er een extra laag van opwinding, maar ook een van verplichting. In plaats van zo'n drukke tijd solo te navigeren, moet je nu nadenken, handelen en RSVP voor twee. Heb je het gevoel overweldigd te denken hoe je je eerste vakantieseizoen als een echtpaar kunt navigeren? Wij zijn hier om te helpen.

Communiceren

Zoals met de meeste dingen in het leven, kan een beetje communicatie een lange weg gaan. Vooral tijdens dit seizoen is het het beste om te streven naar nog meer communicatie, omdat je agenda's vol kunnen lopen en je takenlijsten exponentieel groeien. Overweeg een Google-agenda te delen of veel plezier met het versieren van een muurkalender die in je keuken hangt. Leg uw plannen voor elkaar op om conflicten, gemiste afspraken en eventuele argumenten te voorkomen.

Vooruit plannen

Je wilt zoveel tijd als je kunt doorbrengen in de magie van het seizoen samen als een getrouwd stel, en je kunt nog meer quality time samen hebben als je zo snel mogelijk een voorsprong hebt op je vakantie. Omdat dingen tot het laatste moment verlaten, wat overweldigende stress kan veroorzaken, begin vroeg! Dus, ga vroeg online winkelen, kook alles wat je nodig hebt om naar feesten te brengen en van tevoren te bevriezen, ontvang de wenskaarten per post en dek de gangen aan de eerdere kant. Niet alleen zal het jullie allebei vrijmaken voor meer leuke tijden, maar zal het seizoen ook een beetje meer verlengen.

Begroting

Als je pas getrouwd bent, is de kans groot dat je een heleboel contante cadeaus ergens op een account hebt opgeslagen en dat het een gat in je zak kan verbranden. Houd er rekening mee dat het geld een geschenk voor u was van familie en vrienden, en u moet er slim mee omgaan. Hoewel het verleidelijk is om misschien grotere kaartgeschenken cadeau te geven dan normaal, gebruik je terughoudendheid en blijf je binnen je typische budget van wat je je kunt veroorloven, ongeacht je huwelijksgeschenk.

Compromis

Zijn jullie allebei gewend aan je respectievelijke kerstavondtradities, maar zijn jullie er niet in geslaagd om tijdmachines te maken of jezelf in tweeën te splitsen? Ja, de strijd is echt. Navigeren door de vakantie met twee gezinnen kan een van de moeilijkere aspecten van het huwelijk zijn, maar het is beheersbaar met een beetje (of veel) compromis. Voor de meeste paren werkt het kiezen van een afwisselingsplan het beste, zoals deze keer, we gaan eten met mijn familie en de volgende keer met de jouwe, of omgekeerd. Of misschien kun je met de ene familie de Thanksgiving regelen en met de andere de eerste nacht van Chanoeka.

Als dit niet aantrekkelijk klinkt, kunt u de dag misschien verdelen over twee locaties, enkel en alleen als het beheersbaar is en niet ongelooflijk stress opwekkend. Natuurlijk zullen de feestdagen er nu een beetje anders uitzien en aanvoelen - je bent getrouwd! Vergeet niet dat de vakantie gaat over familie en plezier. Al het andere zal op zijn plaats vallen.

Grenzen instellen

Misschien heb je veel vraag dit seizoen zijn pasgetrouwde stellen meestal een hot commodity. Als je merkt dat je in te veel richtingen wordt getrokken, neem dan een stap achteruit en stel een aantal grenzen. Overbelast jezelf niet en zet niet te veel vast. Blijf binnen uw comfortzones om echt te kunnen genieten van de evenementen waar u naartoe gaat.

Veel plezier!

Het is gemakkelijk om te verdwalen in de drukte en je overweldigd of gestrest te voelen. Probeer je best om te ontspannen en plezier te hebben! Je eerste vakantieseizoen als echtpaar zal je ongetwijfeld herinneren. Probeer activiteiten te vinden die je innerlijke kind naar voren brengen, zoals schaatsen, slangen, nostalgische films kijken en bijpassende pyjama's dragen. Deel de tradities van uw familie en leer die van hen terwijl u onderweg nieuwe maakt. Vergeet niet, dit is het seizoen om vrolijk te zijn, dus houd het luchtig en geniet van alle feestdagen die te bieden hebben.Opmerkingen:

 1. Heru

  Prima en tijdige reactie.

 2. Aldwyn

  Juist! Ik denk, wat is het een goede gedachte. En het heeft recht op een leven.

 3. Zayit

  Op een leuke manier :)

 4. Idi

  Laten we eens kijkenSchrijf een bericht