Nieuws

Michelle Branch trouwt met Patrick Carney in New Orleans-Zie de foto's

Michelle Branch trouwt met Patrick Carney in New Orleans-Zie de foto's

Liefde was "Overal" dit weekend, toen Michelle Branch zaterdagavond in New Orleans met Patrick Carney van de Black Keys trouwde.

Het evenement vond plaats in het Marigny Opera House, waar het paar werd omringd door vrienden en familie, waaronder hun acht maanden oude zoon Rhys en de 13-jarige dochter van Branch, Owen, Mensen rapporten. De bruid liep door het gangpad in een trouwjurk in bohemien-stijl met ingewikkelde kanten details, haar haar in losse golven die over haar blote schouders stroomden. De kapel was versierd met witte bloemen en kandelaars en het paar sloot de deal af met een romantische kus als man en vrouw voor hun geliefden.

Het paar is samen sinds 2015, toen ze elkaar voor het eerst ontmoetten op een Grammy-feestje. Carney stelde de vraag in 2017, aan de vooravond van de 34e verjaardag van Branch. • Bedankt voor alle verjaardag, liefde en wensen. Gisteravond, vlak voordat ik mijn kaarsen uitblies, vroeg Patrick me om met hem te trouwen en toen had ik niets meer te wensen want 34 was misschien het beste jaar tot nu toe, "schreef de zangeres op Instagram naast een foto van haar ring. Ze hadden gepland om te trouwen in 2018, maar toen ze erachter kwamen dat ze baby Rhys verwachtten slechts drie maanden voor hun trouwdatum, besloten ze het uit te houden tot 2019. "Nou, we stonden op het punt om de datums voor onze bruiloft in mei uit te sturen toen we deze kleine verrassing kregen, schreef ze een Instagram-foto van haar sonogramvideo. • Bruiloft is uitgesteld en Baby Carney gebeurt deze zomer! Patrick en ik konden niet opgewondener zijn! En iets meer dan een jaar later zag Rhys zijn ouders door het gangpad lopen.

"Ik had nog nooit iemand gehad die zo ondersteunend was," vertelde Branch, die al eens eerder getrouwd was, verteld Mensen van Carney in 2017. Hij is een geweldig, geweldig mens. We zijn allebei net met beide voeten erin gesprongen

Bekijk meer: Michelle Branch's verloofde heeft haar een spookachtig huwelijksgeschenk gegeven