Nieuws

Richard Gere en Alejandra Silva's huwelijksviering omvatten verschillende Tibetaanse monniken

Richard Gere en Alejandra Silva's huwelijksviering omvatten verschillende Tibetaanse monniken


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Vergeet het maar Weggelopen bruid. Richard Gere en zijn nieuwe echte vrouw, Alejandra Silva, organiseerden hun tweede (enorm succesvolle) huwelijksviering tijdens het weekend, compleet met familie, vrienden en Tibetaanse monniken, Mensen rapporten.

Het evenement werd gehouden op Gere's landgoed in Pound Ridge, New York, en volgens Mensen, de "intieme bijeenkomst" - met gasten zoals chef Eric Ripert en componist Bette Sussman - begon om 17.00 uur. en ging door in de nacht. Gere en Silva omarmden hun boeddhistische overtuigingen (ze bekeerde zich twee jaar geleden van het katholicisme nadat ze met de acteur begon te daten) door verschillende Tibetaanse monniken op de partij te verwelkomen.

Gere, 68 en Silva, 35, gingen naar verluidt uit in 2014 en maakten hun eerste openbare optreden samen op een rode loper in november 2015. Hoewel de viering plaatsvond op Cinco de Mayo, legde het paar de knoop in een geheime ceremonie eerder dit jaar. "Ze zijn zo comfortabel met elkaar, hebben plezier samen en kijken uit naar hun toekomst samen," vertelde een bron Mensen van de pasgetrouwden.

"En de dag is gekomen ... zo erg opgewonden !!" Silva nam de ochtend van de bruiloft een Instagram-post van Gere's landgoed over.

Gasten van de bruiloft vierden Instagram om enkele details van het evenement te delen. Actrice Saundra Santiago plaatste een foto van zichzelf met de bruid, waarin een klein stukje van haar trouwjurk zichtbaar is. De bruid droeg twee verschillende jurken voor de grote dag, beide op maat ontworpen door Yaniv Persy-one voor de ceremonie en een andere voor de receptie. Persey beschreef de eerste jurk als "zeer romantisch en boheems, maar toch elegant", met bloemenkant van zonnewende en een imperiumsilhouet. De tweede look bevat hangende Swarovski-kristallen voor een franje-achtige look. "Het is gemaakt van zijden chiffon met stof verzameld aan de zoom om een ​​meer Spaans geïnspireerde versie van een Boheemse jurk te bieden," voegde Persey eraan toe. "Vervolgens hebben we haar schouders benadrukt om een ​​modern element toe te voegen aan zo'n romantische jurk."

Een ander schot uit het account van Santiago onthulde dat zij en Sussman zouden optreden, en twee andere berichten gaven enig inzicht in wie er nog meer op de gastenlijst stond.

Bekijk meer: 28 Beroemde stellen die voor altijd samen zijn geweest

Dit is het derde huwelijk van Richard Gere (hij was getrouwd met Cindy Crawford van 1991 tot 1995 en Carey Lowell van 2002 tot 2016) en de tweede van Alejandra Silva. "Ik was een beetje verloren, zonder licht, en wetende dat hij betekenis gaf aan mijn leven," zei ze over het ontmoeten van de Mooie dame ster. "Het voelde alsof iemand mijn hand uitstak en me mijn ware pad liet zien."Opmerkingen:

 1. Musar

  En wat als we deze vraag vanuit een ander oogpunt bekijken?

 2. Abdulla

  Het is naar mijn mening duidelijk. Ik zal mij onthouden van commentaar.

 3. Mehdi

  Vang het plus!

 4. Fearghus

  Ik denk dat je een fout maakt. Laten we dit bespreken. E -mail me op PM, we zullen praten.

 5. Garron

  Sorry voor mijn inbraak ... Ik begrijp deze vraag. Het kan worden besproken.Schrijf een bericht