Verloving

Dit zijn de meest romantische plekken ter wereld om voor te stellen

Dit zijn de meest romantische plekken ter wereld om voor te stellen

Natuurlijk, de eerste plaats die je hebt ontmoet of de plek van je allereerste knuffel zijn aangrijpende voorstelplaatsen. Maar tenzij je eerste date plaatsvond op de spetterende basis van Victoria Falls, is het waarschijnlijk niet onze lijst van 's werelds meest romantische voorstellocaties geworden. #SorryNotSorry, maar deze adembenemende locaties nemen de (bruilofts) taart als het gaat om zwijmwaardige plaatsen om de vraag te stellen. Serieus, dit is het spulvoorstel waar dromen van waren gemaakt! Dus als je klaar bent om je honing voor te stellen en je hersens hebt geteisterd om te proberen de perfecte plek te vinden om op één knie te ontspannen, hebben we het beenwerk voor je gedaan. (U hoeft ons niet te bedanken.)

Gesmeed met romantiek en zwaar op het adembenemende landschap, aanschouw de top 14 plaatsen om voor te stellen in de hele wijde wereld. Als je denkt dat het moeilijk is om de meest romantische hoekjes van deze mooie planeet te verkleinen tot iets meer dan een dozijn, ja, je hebt gelijk. Maar wees gerust, je zou willen zeggen "ik doe" op dit prachtige terrein.

De eerste is # 14 - het romantische, rotsachtige landschap van Cappadocië, Turkije, waar je je liefde naar nieuwe hoogten kunt brengen in de beruchte ballonvaarten in de regio. Glijdend naar # 13 is Bora Bora, Tahiti, waar de schittering van het omringende turkooisblauwe water van het eiland zelfs kan wedijveren met die van gloednieuwe engagement bling. # 12 is Quebec City, Quebec, waar de met sneeuw bestrooide, geplaveide straatjes iemand zeggen oui, oui! wanneer je op één knie valt. En # 11? Dat is Tulum, Mexico, een trendy badplaats direct aan de kust van het land, beroemd om de chique beroemdheden op blote voeten die zonnen op de zwoele stranden.

Bekijk (en met horloge bedoelen we kwijlen) de video hierboven om de rest van BRIDES 'lijst van' s werelds meest romantische voorstellocaties te zien. Met # 1, zult u uw perfecte gepopte vraag place-trust hebben gevonden.

Nu hoef je alleen nog maar de perfecte verlovingsring te kiezen! (En natuurlijk een vliegticket boeken)