Nieuws

Sir Elton John speelde op de Royal Wedding Luncheon Reception

Sir Elton John speelde op de Royal Wedding Luncheon ReceptionWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Dacht je dat je bruiloftsreceptie onvergetelijk was? Denk nog eens goed na. De koninklijke bruiloftsreceptie had misschien wel de meest iconische voorstelling ooit - Sir Elton John trad op voor de koninklijke pasgetrouwden en hun 600 gasten tijdens de lunchreceptie in de Waterloo Chamber van St. George's Hall op het Windsor Castle-terrein. Als we FOMO nog niet eerder hadden, nu wel!

Een persbericht van Kensington Palace onthulde dat de Britse zanger, pianist en componist optrad voor de bruiloftsgasten van Prins Harry en Meghan Markle. Blijkbaar heeft de prins de superster persoonlijk gevraagd om op te treden tijdens hun receptie, die werd georganiseerd door koningin Elizabeth II.

De zanger heeft een nauwe band met Prins Harry en de koninklijke familie, dus Sir Elton was een shoo-in als de koninklijke performer. In de jaren zeventig trad de achtvoudige Grammy Award-winnaar regelmatig op tijdens het jaarlijkse concert van Prince Charles 'Trust. Hij trad later op tijdens het huwelijk van Sarah Ferguson en Prins Andrew in 1986. De zangeres "Rocket Man" was ook bevriend met prinses Diana, die hij voor het eerst ontmoette toen hij optrad op het 21ste verjaardagsfeest van Prins Andrew. Hij trad later op bij de begrafenis van Diana in 1997, toen hij 'Candle In The Wind' zong.

Het paleis moet nog onthullen welke balladen de zanger koos voor de pasgetrouwden, maar rapporten zeggen dat zijn uitvoering 'Your Song' omvatte. SwoonвЂ|

Bekijk meer: The Royal Wedding: Alles wat u moet weten

Na de lunch zal het paleis een avondreceptie organiseren, maar slechts 200 van de gasten van het paar zullen de privéreceptie in het Frogmore House bijwonen en worden gehost door Prins Charles, dus het is vrij waarschijnlijk dat we de rockstar niet bij de tweede zullen zien partij.


Bekijk de video: The Great Gildersleeve: Selling the Drug Store The Fortune Teller Ten Best Dressed (Augustus 2022).