Verloving

4 Belangrijke feiten voordat iemand de vraag stelt

4 Belangrijke feiten voordat iemand de vraag steltWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Als je eenmaal hebt besloten dat je degene hebt gevonden en je krijgt plannen om de vraag te stellen, wil je misschien een stapje terug doen en begrijpen wat er gaat gebeuren nadat je verloofd bent en voordat je getrouwd bent. Hier zijn vier dingen die iedereen moet weten voordat ze de vraag stellen en aan boord van de trouwtrein klimmen.

Je hoeft niet meteen te trouwen
Als je met je voeten sleept om een ​​voorstel te doen omdat je nog een paar jaar niet wilt trouwen, is het goed om te weten dat alleen omdat je de vraag oproept, dit niet betekent dat je moet racen om het altaar te bereiken . De verlovingsperiode kan net zo lang duren als u en uw toekomstige financiering willen, of dat nu twee maanden of twee jaar betekent.

Ze vindt de ring misschien niet leuk
U kunt besluiten om haar moeder, zus of beste vriend te raadplegen voor inzicht in het type ring dat u moet krijgen, maar uiteindelijk is de ring die u kiest misschien niet haar smaak. Als dat het geval is, neem het dan niet persoonlijk op en overweeg een beetje meer te investeren in een ring retour- of omruilbeleid, als de winkel die u koopt er een biedt.

U hoeft geen toestemming te vragen
Vroeger was het traditie om de vader van de bruid om toestemming te vragen alvorens een voorstel te doen. Tegenwoordig heeft die traditie achterin gezeten en het is goed om te weten dat je die route niet hoeft te nemen als je dat niet wilt. Maar als jij Doen wil je de ouders een melding geven die je voorstelt, het is altijd leuk om ze van tevoren persoonlijk te vertellen.

Bekijk meer: 18 dingen om te doen zodra je verloofd bent

Dingen kunnen stressvol worden
Het idee van verlovingsgeluk kan snel verslijten als je meteen in de bruiloftsplanning springt, dus kijk uit voor wat extra stress en veel minder vrije tijd na het stellen van de vraag en voor de trouwdatum. Haal diep adem en probeer te ontspannen en neem alles in gang! De herinneringen zullen het waard zijn.

Jen Glantz de oprichter van Bridesmaid for Hire en de auteur van het nieuwe boek Always a Bridesmaid (For Hire). Ze draagt ​​vaak oude bruidsmeisjekleding naar de supermarkt en op eerste dates.