Nieuws

Kylie Jenner en Travis Scott willen naar verluidt trouwen

Kylie Jenner en Travis Scott willen naar verluidt trouwen

Travis Scott en Kylie Jenner zijn pas een paar jaar samen, maar de twee weten duidelijk hoe ze een gezin kunnen laten werken. Het echtpaar, dat de zes maanden oude dochter Stormi deelt, is naar verluidt aan het praten over de knoop snel - en wij zijn zo hier voor.

Volgens Entertainment vanavond, het paar is misschien niet groot op PDA, maar ze zijn nog steeds volledig toegewijd aan elkaar.

"Kylie en Travis zijn de laatste tijd onafscheidelijk geweest en hun liefde voor Stormi lijkt hen gewoon elke dag dichterbij te brengen," ET's bron gezegd. De bron zei dat hoewel de twee aan de heup zijn bevestigd, ze dingen in hun tempo doen.

"Wanneer Kris Jenner Kylie en Travis samen ziet, is ze ervan overtuigd dat ze op de goede weg zijn," voegde de bron eraan toe. "Eerst maakte ze zich zorgen dat Kylie een jong gezin stichtte omdat ze vond dat ze geen inspraak had. Kris weet dat Kylie doet wat Kylie doet wil, dus Kris moest gewoon hopen op het beste

En de momager is niet de enige die samen van het paar houdt: Kylie's oudere zussen zijn ook grote fans van haar schoonheid. "Kim, Khloe en Kourtney zijn aangenaam verrast door hoe betrokken Travis is geworden in het leven van zijn dochter. Ze weten dat hij een enorme carrière heeft, maar hij neemt duidelijk de tijd om daar te zijn voor zowel Kylie als Stormi", aldus de bron.

Bekijk meer: Kylie Jenner haalde een volledig reclamebord uit in West Hollywood voor de verjaardag van Travis Scott

Terwijl het jonge paar (Kylie net 21 geworden, Travis is 26) overweegt om de knoop te leggen, hebben ze tal van andere verantwoordelijkheden die ze eerst prioriteren. Scott treedt regelmatig op tijdens tours en moet reizen, en Kylie heeft haar eigen make-uplijn van bijna miljard dollar. Maar ondanks hun drukke schema's, maken de twee altijd tijd voor elkaar. Travis bracht de jongste Jenner naar de VMA's om hem te zien optreden, en de twee delen regelmatig homevideo's van hun tijd met Stormi.

Hoewel het lijkt alsof het huwelijk in de toekomst ligt, kan het een tijdje duren voordat het opduikt KUWTK.