Mode schoonheid

Wie moet me helpen mijn trouwjurk aan te trekken?

Wie moet me helpen mijn trouwjurk aan te trekken?We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Je hebt een trouwjurk gekozen, naar fittingen gegaan, de dag gepland en je haar en make-up gedaan. Dit is het moment om je bruidsjurk aan te trekken, maar je kunt het niet alleen. Dus wie moet in de kamer zijn met ritsen en knopen dichtknopen? Hier zijn een paar ideeën van onze experts.

De meest traditionele optie om je te helpen je jurk aan te trekken is mam. Ze is er sinds dag één voor je, dus waarom zou je haar daar niet hebben op je trouwdag? Er is ook een goede kans dat ze bij je was toen je je jurk en ten minste één pasje uitkoos, wat betekent dat ze heeft gezien hoe je je jurk aan kunt trekken en is waarschijnlijk bekend met je drukte. Wilt u het moment alleen voor het gezin behouden? Overweeg je zus te vragen in te stappen om te helpen met alle knoppen.

Een andere veel voorkomende keuze is om je bruidsmeisje degene te laten zijn die helpt je jurk aan te trekken. Ze doet het misschien alleen en geeft jullie twee een moment van rust en kalmte, of misschien heeft ze al je bruidsmeisjes achter zich om aan te geven of ze een knop heeft gemist of haar helpt je lijfje vast te houden terwijl ze het korset rijgt. Natuurlijk moet een bruid die ervoor kiest om het hele bruidsfeest bij het aankleedproces te betrekken, onthouden dat haar dames veel meer van haar zullen zien dan ze misschien eerder hebben - er is niet veel ruimte voor een bh en boyshorts onder de meeste bruiloft toga's!

Op zoek naar een beetje meer rust en stilte? Je jurk aantrekken hoeft niet zo te zijn. Vraag in plaats daarvan je weddingplanner om je te helpen bij het ritsen. Je kunt je fotograaf het moment laten documenteren, of wat tijd voor jezelf nemen om te ademen, je tanden te poetsen en een beetje water te drinken. Ga dan naar een grote onthulling met de hele bende en vraag je fotograaf om de laatste hand te leggen aan je sieraden en sluier.