Info

8 bruiloft registeritems die u eigenlijk elke dag zult gebruiken!

8 bruiloft registeritems die u eigenlijk elke dag zult gebruiken!We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Het instellen van uw huwelijksregister is zo'n leuk en opwindend proces. Wanneer anders kun je in wezen gratis winkelen? Het is echter te gemakkelijk om in het proces verstrikt te raken en te scannen totdat de zon ondergaat zonder aan de belangrijkste vraag te denken - wanneer gebruik je al dit spul eigenlijk?

Een koffiezetapparaat? Dat gebruik je zeker elke dag. Fijn porselein? Misschien niet zo veel. Het is zo belangrijk om rekening te houden met de frequentie van gebruik tijdens het registreren voor huishoudelijke artikelen en elektronica, en om ervoor te zorgen dat u zich registreert voor kwaliteitsproducten als het gaat om artikelen die u dagelijks gebruikt.

Om je te helpen het meeste uit je trouwregister te halen, hebben we een aantal van onze favoriete trouwregisters verzameld die je zeker dagelijks zult gebruiken. Veel plezier met registreren!

Roomba 690

Met dank aan iRobot

Je moet je huis echt elke dag stofzuigen, maar wie heeft dat soort tijd? Roomba-gebruikers, dat is wie. De Roomba 690 is een van Roomba's meer betaalbare opties, maar hij heeft nog steeds een indrukwekkend scala aan functies, zoals Google Assistant en Amazon Alexa-compatibiliteit, een Virtual Wall Barrier zodat je kunt voorkomen dat Roomba te veel ronddwaalt, en de iRobot HOME-app die kunt u schoonmaakacties plannen en op afstand in- of uitschakelen. Nu heb je geen excuus om niet elke dag vlekkeloze vloeren te hebben.

WINKEL NU: iRobot, $ 349,99

Perry Divided Hamper & Liner

Met dank aan Pottery Barn

Je kleedt je uit en gooit zonder naden al je kleren in de wasmand. Maar dan is het tijd om de was te doen en moet je extra tijd besteden aan het scheiden van duisternis en licht. Blijf georganiseerd met deze rustieke mand uit Aardewerkschuur, die wordt geleverd met een voering gescheiden in twee compartimenten. Alles wat de wastijd een beetje eenvoudiger maakt, is elke cent in ons boek waard.

WINKEL NU: Aardewerkschuur, $ 179

Het ultieme kussen

Met dank aan Eight Sleep

Je kunt het gezegde 'Zo cool als de andere kant van het kussen' stoppen, voorgoed omdat The Ultimate Pillow van Eight Sleep dat verfrissende, koele gevoel gedurende de nacht behoudt, ongeacht waar je hoofd ligt. Afgezien van dat verbluffende hoofdkenmerk, wordt het ultieme kussen ook geleverd met binnenlagen die kunnen worden herschikt in negen verschillende opstellingen voor optimaal comfort.

WINKEL NU: Acht slaap, $ 200

Turkse katoenen badhanddoek

Met dank aan Macy's

Handdoeken van hoge kwaliteit zijn een van de huishoudelijke artikelen die we vaak als vanzelfsprekend beschouwen. Om te garanderen dat je nooit uit de douche komt met alleen een dun, krassend washandje om jezelf mee te bedekken, registreer je voor kwaliteitsvolle badlakens zoals deze van Macy's. Het brede assortiment patronen en kleuren past gegarandeerd bij uw badkamer en houdt u na het baden lekker warm.

WINKEL NU: Macy's, was $ 60, nu $ 29,99

Nespresso by Breville VertuoLine-bundel voor koffie en espresso

Met dank aan Bed Bath & Beyond

Kan je je dag niet beginnen zonder een kopje Joe? Wij ook niet. Deze Nespresso-bundel van Breville is perfect voor een gemakkelijke ochtendkoffie, room, espresso, latte of cappuccino met slechts een druk op de knop. Deze krachtige maar toch kleine machine bespaart u 's ochtends tijd en geld door de coffeeshop naar uw keuken te brengen - zonder een hoop werkruimte in beslag te nemen.

WINKEL NU: Bed Bath & Beyond, $ 249,99

Brooklinen Luxe Satijnvellen

Met dank aan Brooklinen

Je hebt de kussens, pak nu de lakens. De luxe satijnvellen van Brooklinen behoren tot de meest comfortabele op de markt. Kies voor de bundel - inclusief een laken, hoeslaken, vier kussenslopen en een dekbedovertrek - zodat je alles consistent kunt houden. Je zult waarschijnlijk ook back-ups kopen, gewoon om ervoor te zorgen dat je niet zonder een nacht gaat.

WINKEL NU: Brooklinen, $ 219

Simplehuman roestvrijstalen prullenbak van 50 liter

Met dank aan Simplehuman

Hoe milieubewust je ook wilt zijn, het feit is dat de meesten van ons elke dag iets moeten weggooien. Het is dus belangrijk om een ​​duurzame, hoogwaardige prullenbak te hebben die ook mooi is om naar te kijken. Dit Simplehuman-bakje heeft een vingerafstotende afwerking om eventuele afdrukken te verbergen, een sterk stalen pedaal voor handsfree verwijdering en een stil dicht deksel - dit alles maakt het veel minder lastig om het afval te verwijderen.

WINKEL NU: Amazon, $ 129,99

Bekijk meer: 31 beste trouwregisters voor linnengoed

DЕЌTerra Lumo Diffuser

Met dank aan DЕЌTerra

Essentiële oliën zijn nu en om een ​​goede reden super populair. De kracht van speciale geuren in uw hele huis ontketenen kan helpen alles te bevorderen, van ontspanning tot energie, stressverlichting en meer. De Lumo-diffusor van DЕЌTerra past bij elk decor en kan twee tot vijf uur achter elkaar of met tussenpozen van 10 uur werken. Het beslaat maximaal 540 vierkante voet en heeft ook zeven lichtkleuropties om de sfeer op basis van te bepalen uw humeur.

WINKEL NU: DЕЌTerra, $ 93,33