Mode schoonheid

Wat te doen als je moeder je trouwjurk niet leuk vindt

Wat te doen als je moeder je trouwjurk niet leuk vindt


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Veel bruiden hebben ruzie met hun moeder tijdens het planningsproces van het huwelijk, maar het lijkt erop dat meningsverschillen over de trouwjurk enkele van de meest vluchtige zijn.

De meeste bruiden hebben een beeld in hun hoofd van hoe ze eruit willen zien op hun trouwdag. Vaak hebben hun moeders zich veel, veel langer een heel andere bruidslook voorgesteld (ahem, sinds de geboorte?), Dus een compromis bereiken kan een zeer lastige zaak zijn.

Meer conservatieve moeders kunnen ongemakkelijk zijn met de trendy rugloze, strapless, bijna stofloze creaties op de covers van glanzende huwelijksbladen. Veel bruiden klagen dat hun moeder wil dat ze jurken kopen die hun tatoeages verbergen, terwijl de bruiden eigenlijk trots zijn op hun lichaamskunst en volledig van plan zijn om het te tonen. Veel moeders stellen zich hun dochters voor in baljurken in Assepoester-stijl, terwijl de bruiden zich iets glads en sexy voorstellen.

Het is moeilijk om met die twee visies te trouwen (woordspeling bedoeld har har), maar het is belangrijk om een ​​compromis te proberen. Of het nu gaat om de bruid of de moeder van de bruid die weigert zich op de kledingstijl te begeven, weigeren een centimeter op de jurk te geven, kan betekenen dat muren worden opgehangen voor alle andere beslissingen die nog moeten worden genomen. Onnodig te zeggen dat het een vreselijke manier is om dingen te beginnen. En in de hitte van het meningsverschil, heeft meer dan één moeder gedreigd niet te betalen voor een trouwjurk die ze niet goedkeurt, of ze van plan is de dreiging door te zetten of niet.

Bruiden kunnen net zo koppig zijn als hun moeders (misschien krijgen ze het) en meer bruiden dan je zou denken zullen hun eigen "jurk van hun dromen" neerhalen en betalen om een ​​punt in de hitte van het argument te maken de bruidswinkel. Sommigen hebben later spijt van hun impulsieve beslissing, nadat ze zijn gekalmeerd - een van mijn bruiden vertelde me dat toen ze terugging en naar de foto's van zichzelf in de jurk keek de volgende dag, ze niet kon geloven dat ze zo ter plekke gekocht. Ze kon geen restitutie krijgen, maar ze lieten haar toe de aanbetaling bij een andere jurk van hun bruidssalon te storten.

Dus wat moet een bruid doen als ze in oorlog is met haar moeder over een van de belangrijkste elementen van haar huwelijk? Probeer een van de volgende drie compromissen:

1. Doe twee verschillende jurken

Het ding is, als je moeder zo bang is voor de jurk, is de kans groot dat ze niet de enige persoon op je gastenlijst is die op die manier reageert. En hoewel het jouw dag is, is het geen dag om je grootmoeder in haar country club sociaal te vernederen door een sexyere uitstraling te geven. Veel kerken hebben een aantal normen voor kleding, en als het de huisparochie van je familie (of je verloofde) is, wil je niemand in verlegenheid brengen. Overweeg onder die omstandigheden een acceptabele ceremonietoga en schakel over naar een andere jurk wanneer het feest begint bij de receptie.

2. Voeg stof toe voor de ceremonie

Als je moeder denkt dat er teveel huid zichtbaar is voor je huwelijksceremonie in je favoriete jurk, overweeg dan om een ​​soort topper toe te voegen voor de daadwerkelijke ceremonie. Afhankelijk van de tijd van het jaar kan het een stylist fashion statement zijn - een winterbruid kan prachtig zijn in een bijgesneden bontjas, en er zijn enkele elegante kanten schouderophalen die een behoorlijk accent kunnen zijn voor een strapless jurk.

3. Wijzig uw droomjurk

Identificeer het grootste probleem dat je moeder met de jurk heeft en kijk of het iets is dat je iets kunt veranderen om haar gelukkig te maken. Een goede naaister kan een jurk aanpassen en soms zelfs de stof gebruiken die ze heeft afgesneden toen ze hem voor je omzoomde. Meer dan een van mijn klanten heeft kant aan de achterkant van haar jurk toegevoegd om een ​​tatoeage van de onderrug te bedekken (in één geval eiste de moeder van de bruid dat de dochter van haar dochter zou worden gedekt als ze de jurk zou betalen) . Ze zei dat ze niet wilde dat de tatoeage zichtbaar zou zijn op de ceremoniefoto's. De bruidswinkel stemde ermee in om de wijziging aan te brengen. De bruid was het ermee eens zolang het kantpaneel verwijderbaar was, zodat ze haar lichaamskunst kon laten zien aan de receptie. Uiteindelijk was iedereen tevreden, zo niet helemaal opgewonden.

Bekijk meer: Wat te doen als je wordt uitgenodigd voor een bruiloft, maar het stel verstijfde je

Het is heel belangrijk dat elke bruid van haar trouwjurk houdt en zich goed voelt over hoe ze erin staat. Maar het doet geen pijn om te bedenken dat je moeder ook emotioneel in je huwelijk is geïnvesteerd. En ze bedoelt het goed, zelfs als jullie polaire tegenpolen zijn. Misschien ben je het nooit eens over dezelfde "droomjurk", maar de kans is groot dat je iets kunt vinden waardoor je je mooi voelt, en dat mama niet wil verbergen als je door het gangpad loopt.Opmerkingen:

 1. Abd Al Bari

  Gefeliciteerd, je idee is gewoon perfect

 2. Akinokasa

  Je staat de fout toe. Voer in dat we het bespreken.

 3. Olis

  Werkelijk. U zult me ​​niet vragen, waar ik meer informatie over deze vraag kan vinden?

 4. Darold

  Het zou je moeten vertellen dat je bent misleid.

 5. Ashlin

  Waar kan ik meer informatie over dit probleem vinden?Schrijf een bericht