Huwelijk

Een intiem driedaags huwelijk in Toscane

Een intiem driedaags huwelijk in ToscaneWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

3:57

Het echte huwelijk van Tara en Brian | Toscane, Italië

Tara en Brian Lehrer waren in 2008 tweedejaars feest van de universiteit toen ze elkaar ontmoetten en het meteen raakten - zo veel dat ze de hele nacht praatten, tot de klas van 8 uur 's ochtends! "Daarna zijn we vrijwel meteen begonnen met daten", zegt ze. "Sindsdien zijn we samen." Negen jaar later gebruikte Brian hun verjaardag als de beste gelegenheid om een ​​voorstel te doen. Het echtpaar herdacht hun dateringsmijlpaal met een uitje naar Cambodja, waar de bruidegom op één knie op een schilderachtige houten brug ging zitten temidden van rijstpasteitjes. Maar eerst organiseerde hij het moment slim als een foto op. Tara had hem een ​​waarschuwing gegeven dat ze meer foto's van hem wilde maken tijdens de reis, dus hij brak meteen in een reeks gekke poses. Voor het laatste schot ging hij op één knie zitten, speelde zijn favoriete liedje vanaf zijn telefoon en trok een ring. Nadat ze ja hadden geschreeuwd, brachten ze samen ongeveer twee uur van geluk door. "Het was het meest magische, surrealistische en ongelooflijke gevoel aller tijden, vooral helemaal op dat moment samen in die setting," herinnert Tara zich.

Zoals blijkt uit hun voorstel in het buitenland, wilden de liefdes van het college hun liefde voor reizen laten zien voor hun huwelijk op 8 september 2018. Een locatie in Italië, Castello di Vicarello, viel toevallig samen met de timing en visie van Tara en Brian, zozeer zelfs dat ze de aanbetaling neerlegden voordat ze zelfs een bezoek brachten! Toen de bruid en haar moeder eindelijk de tocht maakten, echter, bevestigden het weelderige groen, de organische boomgaarden, de wijngaard en de authentieke kasteelvibes hun spontane besluitvorming. Na voldoende tijd op Bali te hebben doorgebracht, werd Tara ook aangetrokken door de decoratieve verbindingen van de door de familie gerunde ruimte met het eiland. "De eigenaren hechten veel belang aan lokaal, biologisch en heerlijk eten, rustieke charme en hadden banden met de Balinese cultuur, zoals te zien in sommige van hun meubels rechtstreeks uit Bali," zegt ze. Met de locale uit de weg, kwam vervolgens het kiezen van een visie, en het paar besloot tot een romantische, intieme sfeer. Met slechts 33 gasten, een driedaags feest en een gezellige eettafel geleverd door de locatie, viel het plan dienovereenkomstig op zijn plaats.

Blijf lezen om dit elegante Toscaanse huwelijk in actie te zien, gepland door Exclusive Italy Weddings en vastgelegd door Lisa Poggi.

Foto door Lisa Poggi

Foto door Lisa Poggi

Het evenement nam gedurende drie dagen meerdere unieke thema's en kleurenschema's aan. Om te beginnen wendde Tara zich tot kumquats, tinten van lavendel en groen, en een fel oranje Gucci couture-jurk voor de levendige allure van het welkomstdiner.

Foto door Lisa Poggi

Foto door Lisa Poggi

Diezelfde avond droegen vrienden, familie en de aanstaande echtgenoten allemaal wit voor een gezellige film na het eten. Verwijzend naar hun favoriete nummer, "Where Do You Go to My Lovely", van Peter Sarstedt, besloten Brian en Tara de film af te spelen die aanvankelijk hun verliefdheid op de melodie inspireerde. De bezichtiging bracht ook hulde aan het beroep van de bruidegom. "Brian, die zijn hele leven regisseur en filmstudent was, was voor mij echt zinvol om deze filmavond tot leven te laten komen", herinnert Tara zich.

Foto door Lisa Poggi

Foto door Lisa Poggi

Voor het hoofdevenement de volgende dag verruilde Tara haar witte pyjama met monogram voor een elegante kanten off-shoulder Monique Lhuillier-jurk - wat niets minder was dan een wonder in de maak. Blijkt dat de bruid dacht dat ze de Ene online had gevonden, en de exacte jurk in een nabijgelegen bruidssalon in bruikleen van de startbaan had ontdekt. Ze bestelde het kledingstuk ter plaatse, maar kreeg een versie die een paar maanden later "helemaal verkeerd" was. "Diezelfde dag dat ik de verkeerde jurk probeerde, rende ik naar Monique Lhuillier en zij maakten me de jurk van mijn dromen in drie weken," zegt Tara. "Het was pure magie en het leukste en leukste proces."

Van daaruit combineerde ze het op bestelling gemaakte ensemble met een bijpassende kanten choker en statement oorbellen, die eigenlijk op de overleden grootvader van Brian wezen. De accessoires kwamen van dezelfde juwelier als de verlovingsring van de bruid, Kwiat, waar de grootvader van de bruidegom eerder nauw mee samenwerkte via de diamanthandel. "Op deze manier had de grootvader van mijn man het gevoel dat hij geestelijk deel uitmaakte van de bruiloft", voegt Tara toe.

Foto door Lisa Poggi

Foto door Lisa Poggi

Foto door Lisa Poggi

Brian hield meer trouwmode in het gezin en werkte samen met de verloofde van zijn schoonzus, de zoon van wijlen ontwerper Bijan, om zijn op maat gemaakte marine-pak met dubbele rij knopen te maken.

Foto door Lisa Poggi

Foto door Lisa Poggi

Tara streefde ernaar een "kleurenreis" voor de hele bruiloft zelf te ontwikkelen. De ceremonie, gehouden in een bos van olijfbomen, bleef aan de natuurlijke kant dankzij groene en witte bloemen. Het echtpaar hield ook met opzet het gangpad bloemvrij om alle aandacht op de chuppah te richten, die moeiteloos overeenkwam met het omliggende landschap.

Foto door Lisa Poggi

Foto door Lisa Poggi

Beide ouders van de bruid liepen haar door het laatste deel van het gangpad. "Het was belangrijk voor me om halverwege alleen te lopen, en toen sloeg ik de handen aan het begin van de stoelen en ze liepen me allebei naar Brian", zegt ze. Tara beschrijft ook "het voelen van zo'n intens niveau van geluk, tevredenheid en nieuw niveau van bewustzijn" op dit exacte moment.

Foto door Lisa Poggi

Foto door Lisa Poggi

Nog een ceremonie hoogtepunt? De individuele geloften van het paar. "Het schrijven van onze eigen geloften was eerlijk gezegd een van de belangrijkste, hoogst persoonlijke en ongelooflijke delen van de bruiloft voor mij en mijn man," legt Tara uit.

De bruid maakte ook een punt om consequent aanwezig te blijven en te genieten van elk belangrijk bruiloftsmoment. "Bijvoorbeeld, terwijl we bij de chuppah waren, zorgde ik ervoor dat ik naar iedereen op zijn zitplaatsen staarde, echt doordrenkt van ieders liefde," voegt ze eraan toe. "Je zult nooit meer in die situatie zijn, en het is echt zo'n magische ervaring om met deze belangrijke mensen te delen."

Foto door Lisa Poggi

Subtiel hoger de kleurfactor, toonde het cocktailuur het ceremoniepalet met pastelkleurige perzikbloemen in vintage terracotta potten.

Foto door Lisa Poggi

Foto door Lisa Poggi

Ten slotte zijn de tinten overgeschakeld naar helderdere pasteltinten voor het receptiediner. Het grote veld van de locatie huisvestte de lange vintage houten tafel van de dromen van de bruid, die net groot genoeg was om de volledige bruiloftsbemanning te herbergen. Een pergola, versierd met eucalyptus, accentueerde het witte en gouden bestek van de tafel en romantische lantaarns met gouden randen. "Het was de meest magische tafel die ik ooit in mijn leven heb gezien", beschrijft Tara het tafereel.

Foto door Lisa Poggi

Foto door Lisa Poggi

Foto door Lisa Poggi

Het paar gaf een waterverfkunstenaar de opdracht om een ​​gelijkenis van het gezicht van elke gast te maken als plaatsinstelling. De handgemaakte geschenken werden gecombineerd met goudfolie-menu's gedrukt op handgemaakt rustiek papier.

Tara pronkte met haar chef-kok en voedingsdeskundige achtergrond in het eten selectie en drong ook aan op serveren twee pasta's. Het diner begon met een vijgen-, kaas- en prosciutto-taart, daarna zowel kruidenpasta als verse tomatenpasta, gevolgd door een keuze uit vis of biefstuk en een reinigingsmiddel voor citroensorbet.

Foto door Lisa Poggi

Het is niet verwonderlijk dat het go-to-nummer van het jonggehuwde uit hun voorstel en welkomstfilm dook op voor hun eerste dans, waarvan Tara zegt: "Het voelde alsof we in onze eigen wereld waren ontsnapt." Zodra de DJ het podium betrad, geeft de bruid ook toe nooit de dansvloer te verlaten!

Foto door Lisa Poggi

Wat betreft het hoofddessert, wilde Tara hun trouwlocatie opnemen en zo overgaan op een traditionele Italiaanse millefoglie-cake in de vorm van een hart.

Foto door Lisa Poggi

Foto door Lisa Poggi

Terugkijkend op haar eigen driedaagse bruiloft in Toscane, adviseert Tara collega-aan-huwelijken om eerst en vooral uw prioriteiten vast te stellen. "Er zal zoveel aan de hand zijn, maar hou je vast aan dingen die echt belangrijk voor je zijn en doe wat rustiger aan de rest", zegt ze. "Waarlijk, het enige dat telt op de trouwdag zijn je geloften en tijd krijgen om te genieten en te genieten van de gelukzaligheid met iedereen van wie je houdt. Het is echt de meest magische, transformerende, intense en zalige dag van je hele leven - het clichГ © s zijn zo waar! "

Locatie en catering: Castello di Vicarello || Wedding Planner: Exclsive Italy Weddings || Bruidsjurk, sluier en schoenen: Monique Lhuillier || Bruidssieraden, verlovingsring en trouwringen: Kwiat || Haar: Scotty Cunha || Make-up: Jeyanney || Jurk van de moeder van de bruid: Alexander McQueen || Bloemmotief: La Rosa Canina || Uitnodigingen: Tara Spencer || Papierproducten: Shhh My Darling || Muziek: Alma Project || Videograaf: Alessandro Bordoni Films || Fotograaf: Lisa Poggi