Huwelijk

Wat is het verschil tussen een buffettafel en voedselstations?

Wat is het verschil tussen een buffettafel en voedselstations?We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Een van de vele beslissingen die u zult nemen bij het plannen van uw bruiloft, is de keuze van de stijl van het eten. Er is een formele bordenservice. Er is een buffet. Er zijn eetstations. En binnen elk type service zit een groep micro-opties over hoe u precies wilt dat het wordt gepresenteerd (als u bijvoorbeeld kiest voor plated, is er een Russische en Franse service om uit te kiezen). Als u van een meer informele (en eerlijk gezegd, minder dure) sfeer houdt en kiest voor een buffet, zijn er twee verschillende opties bij de hand: buffet met één tafel en eetstations. Wat maakt hen anders?

Een buffet met één tafel is precies zoals het klinkt: een lange tafel met een verscheidenheid aan gerechten voor uw gasten om te eten. In de meeste gevallen staan ​​er nog steeds servers achter elk gerecht om te serveren. Als je je buffettafel wilt aankleden, kun je ook een middelpunt in het midden toevoegen om het aan de rest van de kamer te binden. Traditioneel, hoewel gasten moeten opstaan ​​om hun eten te halen, zullen hun plaatsen worden ingesteld met zilverwerk, bestek en glazen.

Bekijk meer: 8 dingen die u waarschijnlijk niet wist over bruiloftscatering

Met voedselstations aan de kant betekent dit dat uw gerechten worden gegroepeerd op type en verspreid over de kamer. Het voordeel van het kiezen van voedselstations boven een buffet met één tafel, is dat het minder congestie en mobiliteit mogelijk maakt. Soms heb je bij een foodstation zelfs een chef achter hun groepering (laten we zeggen dat het een carvingstation of cr orpe-station is) die het eten voor de gasten klaarmaakt. Het leuke van foodstations is ook dat je het helemaal naar jouw smaak kunt aanpassen en je gasten meer variatie kunt bieden dan een traditionele vergulde dinerservice.