Brides

Miley Cyrus en Liam Hemsworth hebben uiteindelijk de knoop gelegd

Miley Cyrus en Liam Hemsworth hebben uiteindelijk de knoop gelegdWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Het is een huwelijksfeest in de VS. Nieuwe foto's van Miley Cyrus en oude liefde Liam Hemsworth geven aan dat het paar misschien eindelijk de knoop heeft gelegd (deze keer echt) - of op zijn minst relatief snel door het gangpad zou kunnen worden geleid.

Een vriend van het stel, Conrad Carr, deelde zondagavond fragmenten uit zijn Instagram-verhaal van wat absoluut een huwelijksgerelateerd feest lijkt te zijn. Genomen in het huis van Cyrus en Hemsworth, toont een video de 28-jarige Hongerspelen aluin, gekleed in een pak en stropdas met een boutonniere, deelnemen aan een "shotski" met zijn even goed geklede broers. Verder voeden de huwelijkse speculaties, massieve ballonnen lezen "Mr." en "mevrouw" worden getoond op de achtergrond van de beelden.

Op een andere foto werden de tortelduifjes gevangen tijdens het snijden van een kleine witte cake, met Miley sportief wat eruit ziet als een witte off-the-shoulder jurk. Glazen champagne en een extra dessertdisplay bedekten ook de toonbank, wat duidde op een mogelijk repetitiediner of intieme receptie.

Wat de viering ook was, het bleek een volledige familiezaak te zijn. Afgezien van Hemsworth's broers en zussen, kwam Cyrus 'moeder, Tish, ook om haar steun te tonen, kijkend naar het paar van een Instagram-momentopname. De 18-jarige zus van de "Nothing Breaks Like a Heart" vocaliste, Noah, bewees ook dat ze aanwezig was en haar eigen Instagram-verhalen meenam om de gelegenheid te documenteren. Eén foto toont haar poseren met Carr onder de ballonnen, waarna ze later tranen stort in een emotionele selfie.

De relatie van Hemsworth en Cyrus is tot nu toe echter behoorlijk de klim geweest. Het on-again, off-again paar ontmoette elkaar voor het eerst tijdens het filmen Het laatste liedje in 2010 en begon kort daarna te daten. Hemsworth stelde de vraag in 2012, maar de twee noemden het een jaar later. Gelukkig gingen ze later verder waar ze waren gebleven, opnieuw aangewakkerd en in het openbaar uitgegaan in 2016. Hoewel hun verlovingsstatus een beetje in de lucht was na hun reünie, zette Cyrus het record recht door haar ring op Insta te laten knipperen in februari 2017 .

Bekijk meer: Miley Cyrus noemt Liam Hemsworth haar "overlevingspartner"

En, over ringen gesproken, dit is zeker niet de eerste keer dat het A-lijstduo keer op keer geheime huwelijksgeruchten heeft aangewakkerd. Maar het bewijs is op de foto en een soort bruiloftsfeest ter ere van het paar ging dit weekend duidelijk ten onder. Proficiat aan de gelukkige bruid, misschien pasgetrouwden?