Mode schoonheid

Tweede koninklijke trouwjurk van Meghan Markle: Get the Look

Tweede koninklijke trouwjurk van Meghan Markle: Get the LookWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

De Givenchy-trouwjurk van Meghan Markle liet de mond van de wereld vallen tijdens de koninklijke huwelijksceremonie (inclusief natuurlijk Prins Harry die tegen zijn bruid zei: "Je ziet er geweldig uit" op het altaar). Maar voordat onze hartslag zelfs de kans had gekregen om weer normaal te worden, debuteerde de nieuwe hertogin van Sussex haar tweede trouwjurk van de dag - een verbluffend Stella McCartney-nummer dat ze droeg op de avondreceptie georganiseerd door Prins Charles in Frogmore House.

Gezien de pasgetrouwden in een vintage cabriolet klommen en de zonsondergang in reden, droeg de receptietoga van Meghan Markle een slinky silhouet en een verfijnde glamour. Met een hoge halterhals en zonder mouwen was deze jurk helemaal modern en helemaal Meghan. De ontwerper van de prachtige jurk was ook perfect afgestemd op de esthetiek van de bruid. Stella McCartney is niet alleen een typisch Britse ontwerper, maar haar designhuis promoot ook milieuvriendelijke mode, veganistisch leer en duurzaamheid - drie dingen die volledig on-brand zijn voor de filantropische hertogin van Sussex.

"Ik ben zo trots en vereerd dat ik door de hertogin van Sussex ben gekozen om haar avondjurk te maken en het Britse ontwerp te vertegenwoordigen," vertelde McCartney WWD. "Het is echt een van de meest bescheiden momenten in mijn carrière geweest en ik ben zo trots op het hele team op deze prachtige zonnige koninklijke dag."

De bruid was niet de enige die McCartney droeg op 19 mei. Zowel Amal Clooney als Oprah droegen Stella McCartney-ensembles voor de koninklijke huwelijksceremonie, met Amal verbluffend in een felgele tint en Oprah ziet er prachtig uit in blos. Moeder van de bruid Doria Ragland deed ook Stella McCartney aan voor de avondreceptie. Maar Sthan McCartney-jurk van Meghan Markle was natuurlijk de ster van de show en inspireerde overal bruiden. Ben je erbij? Als dit het geval is, zijn hier 14 trouwjurken die lijken op de tweede trouwjurk van Meghan Markle.

Bekijk meer: Verkrijg de look van de Givenchy-trouwjurk van Meghan Markle

Met dank aan Saint Mojavi

Negev-jurk, Saint Mojavi

Foto door Marcy Castelgrande

Trouwjurk, Jenny door Jenny Yoo

Hoffelijkheid van Pronovias

Drabea trouwjurk, Pronovias

Met dank aan BHLDN

Klara trouwjurk, BHLDN

Courtesy of David's Bridal

Halter trouwjurk met hoge hals, Wit van Vera Wang voor David's Bridal

Met dank aan Jenny Packham

Lei trouwjurk met hoge hals, Jenny Packham

Met dank aan Cristina Ottaviano

Trouwjurk, Cristina Ottaviano

Met dank aan Amsale

Fit-to-flare trouwjurk van Darla, Amsale

Met dank aan Lakum

Trouwjurk, Lakum

Met dank aan Sareh Nouri

Elsa trompet trouwjurk, Sareh Nouri

Met dank aan Stone Cold Fox

Amalfi trouwjurk, Stone Cold Fox

Met dank aan Jill Jill Stuart

Iva crêpe maxi, BHLDN

Greg Finck

Nico trouwjurk, Alexandra Grecco

Met dank aan Romona Keveza

Trouwjurk, Romona Keveza

Trouwjurk, Francesca Miranda