Mode schoonheid

5 dingen die je nog nooit wist over werken bij een bruidswinkel

5 dingen die je nog nooit wist over werken bij een bruidswinkel


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Elke baan heeft zijn voor-, nadelen en nuances, maar je zou kunnen zeggen dat werken in de nichewereld van bruids detailhandel nog meer van al het bovenstaande heeft. Klanten hebben bijvoorbeeld de neiging om emotioneler en eigenzinniger te leunen bij het winkelen voor een trouwjurk - inclusief tranende moeders en bruiden die precies weten wat ze willen - en er is een enorme druk om ervoor te zorgen dat alles probleemloos verloopt, zodat je bruid kan krijgen, nou ja gespannen. En dat is nog maar het begin. We spraken met professionals uit de industrie om de insider primeur te krijgen.

1. Het dragen van die jurken is hard werken.
Als je al op zoek bent naar een jurk, heb je waarschijnlijk gemerkt hoe zwaar bruidsjurken zijn. Stel je nu voor dat je de hele dag meerdere jurken ronddraagt! Het is uitzonderlijk zwaar werk. "Het grootste wat ik me niet realiseerde over het werken in een bruidswinkel, was de kracht die nodig is om zes tot acht uur per dag zware jurken te dragen, en die pauzes zijn niet gegarandeerd", zegt Michelle Bull, een voormalige David's Bridal verkoopmedewerker. "Tijdens ons drukke seizoen zouden we geen pauzes krijgen omdat we het te druk hadden om er een te nemen. Telkens als we naar achteren gingen om verschillende maten van een bepaald item te zoeken, schepten we zoveel mogelijk voedsel in onze mond. zodat we niet de hele dag zouden verhongeren. "

2. De winter is eigenlijk het drukke seizoen.
Over het drukke seizoen gesproken, je zou waarschijnlijk niet aannemen dat de koude maanden de populairste tijd zijn om een ​​trouwjurk te kopen. Het is echter omdat de meeste mensen hun jurken zes tot acht maanden vóór de grote dag kopen voor bruiloften die van april tot juli plaatsvinden. "Het is een super drukke tijd. Tijdens de winter waren er maar liefst 90 afspraken op één dag, evenals walk-ins", zegt Bull. Haar advies aan de bruid: "Hoewel het leuk is om verschillende kledingstijlen te passen en iedereen in de familie te behagen door een jurk te passen die ze leuk vinden, zijn de afspraakvensters slechts een uur lang. Het is belangrijk om vast te houden aan de stijlen die je liever hebt dan iedereen te plezieren. "

3. Sommige werken in opdracht, sommige niet.
"Niet alle bruidswinkels werken in opdracht en klanten hebben het recht om het te weten", zegt Dareth Colburn, oprichter en ontwerper bij USABride. Waar u winkelt, is een kwestie van voorkeur, maar houd er rekening mee dat dit uw koopervaring kan veranderen. "Als een bruid of bruidsmeisje te maken krijgt met een opdringerige verkoopmedewerker, vraag dan of ze commissie ontvangen om een ​​idee te krijgen of ze hun mening geven of of hun motieven worden beïnvloed door loon," suggereert Colburn.

4. Het kan een emotionele achtbaan zijn.
Van regelrechte vreugde tot frustratie tot zorgen tot opwinding, er zijn veel emoties gevoeld allemaal feestjes terwijl een bruid haar trouwjurk aan het winkelen is. "Bridal is intens", zegt Christina Vianni, een onafhankelijke bruidsnaaister in Sonoma County, Californië. "Ik zeg vaak dat ik deels naaister ben, deels counselor. Een bruid wil dat iemand luistert en zo opgewonden is als zij. Ze wil ook perfectie. Ik probeer haar al die dingen en de beste winkels die ik ken te geven, doe dat ook. ' Vianni zegt dat er vaak problemen zijn met het lichaamsbeeld, geldgerelateerde zorgen, vriendschaps- en familiekwesties en zelfs drama met verschillende leveranciers. Het is veel om te plannen en de druk om het perfect te krijgen wordt aan beide zijden van het hek gevoeld. "Het is soms geestelijk uitgeput, zegt Vianni." Er is veel verantwoordelijkheid gevoeld in het deel uitmaken van de trouwdag van een bruid en haar een mooi gevoel te geven op de meest bijzondere dag van haar leven. "

5. Uiteindelijk is het ongelooflijk de moeite waard.
Ja, het is moeilijk, maar dat betekent ook dat het een ongelooflijk lonend veld is om in te werken. "Ik zie zoveel vrouwen van dag tot dag en ze zijn zo ongemakkelijk met hun lichaam," zegt Kala Wilburn, een stylist voor David's Bruids. "Het beste deel van het werken met bruiden is het comfortabel vinden om andere vrouwen naakt te zien en ze comfortabel te voelen in hun eigen huid. Mijn doel is om alle maten, vormen en kleuren er geweldig uit te laten zien en aan te voelen in het lichaam dat ze vandaag hebben."

Bovendien spelen bruidspartners een cruciale rol bij het waarmaken van de trouwdag van een bruid. In zekere zin zijn ze een beste vriend, een mentor en een counselor in één. Wanneer alles op zijn plaats valt en je die bruid ziet stralen, besef je dat de zware jurken, de tranen en de stress absoluut de moeite waard zijn.Opmerkingen:

  1. Tal

    Bravo, I think this is the excellent idea

  2. Ndulu

    Het spijt me, maar het komt niet helemaal bij mij in de buurt. Kunnen de varianten nog bestaan?

  3. Zuluktilar

    Ja, dat zei je correctSchrijf een bericht