Brides

Jennifer Lopez krijgt een zoete post-engagement-verrassing van Alex Rodriguez

Jennifer Lopez krijgt een zoete post-engagement-verrassing van Alex Rodriguez


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

De fans van Jennifer Lopez en Alex Rodriguez wankelen nog steeds nadat het power-paar zaterdagavond verloofd was. Maar alsof het prachtige voorstel voor een zonsondergangstrand en de massieve smaragd geslepen diamanten ring niet genoeg waren, ging A-Rod op sociale media en onthulde dat hij nog een schattige verrassing in petto had voor zijn nieuwe verloofde in het weekend.

Na het nieuws van de verloving plaatste Rodriguez een clip op zijn Instagram-verhalen waaruit bleek dat hij hun slaapkamer had bedekt met volle rozen en rozenblaadjes. Op hun bed had hij een bos bloemblaadjes gebruikt om "I <3 U." te spellen. De korte video toont zelfs J.Lo terwijl ze het pad van bloemblaadjes de kamer in volgt en het ultraromantische gebaar ziet, en hij omvatte een hart, een kus en een emoji met een vuurteken. De hele zaak is ongelooflijk doordacht en een perfecte manier om af te sluiten wat lijkt alsof het zo'n oprecht voorstel was.

De scène met rozenblaadjes kwam net nadat Rodriguez een foto had gepubliceerd van J.Lo's hand met de prachtige nieuwe sterretje. Hij onderschreef het eenvoudig: "Ze zei ja," stuur fans naar de volledige feestmodus. J.Lo plaatste ook dezelfde foto met een heleboel hartsymbolen. Mensen hebben nu al geschat dat de ring ongeveer 15 tot 20 karaat is en zet zijn waarde ergens meer dan een cool miljoen.

Voor zover we kunnen zien, stelde Rodriguez de grote vraag tijdens de strandvakantie van het paar op de Bahama's. Ze hadden verschillende gezellige foto's geplaatst, ontspannend aan het water en genietend van een intieme jachttocht.

Het echtpaar is iets meer dan twee jaar aan het daten en vertelde iedereen dat ze hun tijd wilden nemen voordat ze verder gingen naar de volgende stap in hun relatie. Het lijkt erop dat ze eindelijk op het juiste moment zijn beland en Rodriguez heeft ervoor gezorgd dat elk moment goed is verlopen. Er is nog geen woord over bruiloftsfeesten, maar nu we zien hoe goed hij de verloving heeft gehaald, twijfelen we er niet aan dat hij het zal verpletteren als het gaat om de planning van de bruiloft.

Bekijk meer: De verlovingsring van Jennifer Lopez met 15 karaat van Alex Rodriguez kostte naar verluidt $ 1 miljoenOpmerkingen:

 1. Camp

  Ik heb een vergelijkbare situatie. We kunnen discussiëren.

 2. Zulkirg

  Geweldig idee, ik bewaar.

 3. James

  De domste scheiding

 4. Acolmixtli

  Welke woorden ... het fenomenale, briljante idee

 5. Kejar

  En hiermee ben ik tegengekomen.Schrijf een bericht