Huwelijk

Geen on-site drank? Geen probleem! Hoe een BYOB-locatie te plannen

Geen on-site drank? Geen probleem! Hoe een BYOB-locatie te plannen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Foto: Lindsay Hite of Readyluck

BYOB trouwlocatie? Ja graag. Het is een voordeel waar je van wilt profiteren, zodat je je eigen flessen kunt kiezen en ook geld kunt besparen. Maar hoe voorspel je wat 150 mensen zouden kunnen drinken tijdens je huwelijksnacht? We wendden ons tot Megan McDermott, een evenementenplanner bij Binny's Beverage Depot, om uit te zoeken wat je nodig hebt om de bar op te slaan en het feest gaande te houden.

Schat 7,29 drankjes per gast

"We adviseren meestal ongeveer twee drankjes per gast voor het eerste uur, en één drankje voor elk uur daarna", zegt McDermott. Meer in het bijzonder adviseert McDermott u te schatten dat elke gast 7,29 drankjes wordt geserveerd tijdens een open receptie van zes uur (of 2,4 glazen wijn, 2,49 cocktails en 2,4 bieren, om precies te zijn). Voor 150 gasten betekent dit dat u de bar moet bevoorraden met zes kisten wijn, 22 flessen sterke drank en 15 kisten bier. Bang dat je te veel zult krijgen? Je bent niet de enige - mensen hebben de neiging om met ongeveer 20 tot 30 procent te kopen, zegt McDermott. Toch is dat een veel beter probleem dan halverwege het diner zonder witte wijn te zitten.

Sla op de menigte pleasers in

Je bent misschien een gin-tonic-soort meisje, maar dat betekent niet dat al je gasten dat ook zijn. De meest populaire likeuren zijn wodka, bourbon, gin en rum, in die volgorde, zegt McDermott. Doe rustig aan, adviseert ze. Het is niet zo populair als het ooit was.

• En Crowd-Pleasing Mixers, ook!

Een goed gevulde reep is maar zo goed als zijn mixers. McDermott zegt de normen (tonic water, soda en ginger ale), soda (cola en sprite), sappen (cranberry, sinaasappel en grapefruit) en vermout (zoet en droog) in te slaan. Overweeg om gemberbier toe te voegen aan de bestelling - het komt van pas als iemand Moskou-muilezels of Dark & ​​Stormy-cocktails achter de bar verzint. En beknibbel niet op de extra's: Bittertjes, kersen, olijven, citroenen en limoenen zijn allemaal welkome toevoegingen.

Zoek een aanpasbaar, retourneerbaar pakket

Op die manier heb je een stem in welke soorten alcohol en merken je koopt. De meeste paren nemen bijvoorbeeld chardonnay, sauvignon blanc en pinot grigio op in hun bestelling van witte wijn. Met een aanpasbare bestelling kun je ervoor zorgen dat de chardonnay-flessen de anderen overtreffen als dat de drank van keuze is voor het grootste deel van je gezin. Het vinden van een bedrijf dat terugkeervriendelijk is, zal je helpen de ongeopende flessen na de bruiloft te lossen, zodat je wat geld terug kunt krijgen in plaats van vast te zitten aan het drinken van je bruiloftsresten voor de komende jaren.

Bekijk meer: Drank op een Budget: De beste huwelijkswijnen onder $ 20Opmerkingen:

 1. Khalil

  Sorry, ik heb deze zin verwijderd

 2. Mwinyi

  Ik zal het me veroorloven, zal het oneens zijn

 3. Eilig

  Het is conform, het is uitstekend nadenken

 4. Shilah

  Je vergist je. Ik kan het bewijzen. Schrijf me in PM, we zullen communiceren.Schrijf een bericht