Verloving

Waarom u zou moeten overwegen een formele aankondiging van betrokkenheid te sturen

Waarom u zou moeten overwegen een formele aankondiging van betrokkenheid te sturenWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Het plannen van een bruiloft betekent vaak het vinden van een balans tussen modern en traditioneel, vooral als het gaat om etiquette. Er was een tijd dat het ontvangen van lijnen de rigueur was en de eerste looks ongehoord waren, maar dingen zijn veranderd! Hoewel de verlovingsaankondigingen van vandaag vaker ring-selfies en Facebook-berichten zijn dan kaarten in de post of krantenknipsels, spraken we met huwelijks- en etiquette-expert Elaine Swann over waarom een ​​traditionele verlovingsaankondiging niet moet worden verbannen naar geschiedenisboeken.

Zelfs in een tijdperk van tweets en e-mails, is het verzenden van een aankondiging per post echt de toon voor uw bruiloft. "Of het nu casual of formeel zal zijn, een bruiloft is nog steeds een monumentale levensgebeurtenis, zoals de geboorte van een kind, en aankondigingen die worden afgedrukt en per post worden verzonden, erkent dat", legt Swann uit. En naar wie zouden ze moeten gaan? "Naar mijn mening moet je de aankondiging mailen naar iedereen die je van plan bent uit te nodigen voor de bruiloft," zegt Swann. In tegenstelling tot een trouwaankondiging, die u naar iedereen kunt sturen die de gastenlijst niet heeft gemaakt nadat uw bruiloft heeft plaatsgevonden, raadt ze aan om verlovingsaankondigingen te behandelen zoals de eerste van vier stukken trouwgerelateerde post, gevolgd door de datum opslaan, de uitnodiging zelf, en tot slot je bedankbriefjes.

Bekijk meer: 91 geweldige verlovingsring Selfies waar we van houden

Wat inhoud betreft, stelt Swann voor om de aankondiging eenvoudig te houden. "Het is precies hoe het klinkt: een aankondiging van uw verloving. De kaart zou formeel moeten aankondigen dat jullie twee verloofd zijn, en dat details over de bruiloft zullen volgen." Een ding dat je zeker moet opnemen? Een foto van jullie twee. Als je een meer formeel huwelijk plant of de aankondiging naar mensen stuurt die je ouders misschien beter kennen, kun je hun namen op dezelfde manier opnemen als op een bruiloftsuitnodiging (dat wil zeggen dat John en Sally Smith graag willen aankondigen de verloving van hun dochter Emily met Michael, zoon van Steve en June Brown).

Als u uw verloving aan een breder publiek wilt aankondigen, inclusief mensen die geen uitnodigingen voor uw bruiloft zullen ontvangen, overweeg dan een verlovingsaankondiging in te dienen bij uw plaatselijke krant. "Het is een geweldige manier om het nieuws te delen met mensen in beide steden zonder de verplichting om de gastenlijst te verviervoudigen", zegt Swann. Het maakt ook een mooie herinnering. "We herinneren ons onze bruiloften zo vaak, maar hechten niet zoveel belang aan de verloving, hoewel het net zo verdient", zegt ze. Wat de inhoud betreft, raadpleeg je lokale krant om te zien wat de vereisten zijn - en voeg een foto toe als je kunt!

"Verloven is het begin van een prachtige reis", zegt Swann. "Het versturen van verlovingsberichten is een manier om je familie en vrienden uit te nodigen om bij je te komen en hen enthousiast te maken. We hebben het contact met sociale media een beetje verloren, en het sturen van een verlovingsbericht is een manier om de handen terug te draaien van tijd en maak contact met elkaar. "