Nieuws

Priyanka Chopra zegt dat ze een "hint" heeft laten vallen over het willen van een verlovingsring van Tiffany & Co.

Priyanka Chopra zegt dat ze een "hint" heeft laten vallen over het willen van een verlovingsring van Tiffany & Co.We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Romantische komedies hebben een manier om onze plannen voor ons eigen liefdesleven te beïnvloeden - vertel me niet dat je er nooit van gedroomd hebt om verliefd te worden U heeft Mail-stijl in een AIM-chatroom uit begin 2000! Priyanka Chopra weet dit bijvoorbeeld maar al te goed. In een interview met Mensen deze week legde ze de cinematografische reden uit waarom ze haar hart had gevestigd op het ontvangen van een diamanten verlovingsring van Tiffany & Co. van Nick Jonas, en hoe ze hem subtiel aanmoedigde om haar rom-com-dromen waar te maken.

"Nou, ik heb die hint misschien laten vallen. Ik denk dat we er een gesprek over hadden toen we aan het daten waren en ik heb altijd geweten dat het Tiffany moest zijn," zei Chopra tijdens een evenement van Tiffany & Co. in New York City op Dinsdagnacht. "Ik wist het gewoon al sinds ik een kind was. Ten eerste was het zo Ontbijt bij Tiffany's dat deed het voor elk meisje ter wereld, en dan natuurlijk Sweet Home Alabama kwam en zette er een stempel op dat het Tiffany moest zijn! "

Ze voegde eraan toe: "Sinds ik een klein meisje was, was het gewoon iets dat in mijn hoofd zat. En dat heb ik misschien gezegd, en ik denk dat hij het zich herinnerde."

Terwijl de Quantico actrice kreeg haar prachtige Tiffany-ring - het is een grote, kussen-geslepen diamant omringd door kleinere, taps toelopende baguettes - het voorstel gebeurde niet echt zoals het deed in Sweet Home Alabama, ondanks eerdere rapporten. In de zomer, toen het nieuws bekend werd dat Jonas Chopra had voorgesteld, meldden meerdere verkooppunten dat hij de vraag midden in een echte Tiffany & Co.-winkel had geplaatst die hij voor die dag had verhuurd, net zoals het personage van Patrick Dempsey deed toen hij hem voorstelde aan het personage van Reese Witherspoon in de film van 2002.

Maar Chopra zette het record recht, vertellend Mensen dat terwijl Jonas inderdaad een hele Tiffany-winkel had gesloten, ze niet aanwezig was. "Nee, ik was er niet. Hij en zijn broers gingen en deden alles om de ring voor zijn toekomstige vrouw te kopen," zei ze. Nog steeds een mooi filmwaardig moment!

Bekijk meer: Priyanka Chopra en Nick Jonas hadden naar verluidt hun huwelijk gepland in slechts twee maanden