Relaties

Heeft uw schuld invloed op uw vermogen om te trouwen?

Heeft uw schuld invloed op uw vermogen om te trouwen?



We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Het is geen geheim dat de meeste Amerikanen een soort schuld dragen. Maar we denken er vaak niet aan hoe die forse rekeningen iets beïnvloeden buiten onze bankrekeningen. Het blijkt dat grote schulden zoals studieleningen een grote deuk in onze plannen kunnen veroorzaken, inclusief ons vermogen om te trouwen.

Uit een recent onderzoek onder Amerikaanse volwassenen, uitgevoerd door de in Boston gevestigde non-profit Amerikaanse studentenhulpverlening, bleek dat 21 procent van de respondenten, of ze nu een man of een vrouw zijn, het huwelijk uitstellen dankzij hun zeer grote schoolleningen. En 28 procent zegt dat ze pauzeren om een ​​gezin te stichten totdat ze hun schulden afbetalen. "De bevindingen geven aan dat ondanks het feit dat millennials ouderschap en huwelijk als een meer levensprioriteit beschouwen dan carrière en financieel succes, velen met studentenschuld financiële stabiliteit zoeken voordat ze trouwen of een gezin beginnen", aldus het rapport.

Het feit dat zoveel paren de knoop zouden uitstellen terwijl ze schulden afbetalen, is geen verrassing voor Elle Kaplan, financieel expert en oprichter van LexION Capital. "Uiteindelijk zijn veel huwelijksdoelen gekoppeld aan de financiën van paren en hun emoties," legt ze uit. "Net zoals je er zeker van wilt zijn dat je op dezelfde pagina bent over het krijgen van kinderen, wil je ervoor zorgen dat jullie beiden graag schulden willen elimineren zodat je ze kunt betalen. Wat net zo belangrijk is als de schuldgegevens is dat partners kunnen samenwerken om het af te betalen. "

Als u wordt geconfronteerd met het kiezen tussen het betalen van schulden of het betalen voor een verlovingsring of een bruiloft, moedigt Kaplan u aan om te kijken waarom u of uw partner in de eerste plaats schulden heeft. "Is deze schuld een eenmalig obstakel, of voortkomend uit een gedrag dat steeds weer zal gebeuren?" zij vraagt. "Het is bijvoorbeeld begrijpelijk dat je schulden aan een studielening hebt. Maar als je toekomstige echtgenoot maandelijks in het winkelcentrum creditcardschuld krijgt, is dat een grote rode vlag."

Dat gezegd hebbende, schuld is niet noodzakelijkerwijs een dealbreaker, noch zou het moeten betekenen dat je je plannen om te trouwen automatisch moet uitstellen. "Als paren een spelplan kunnen bedenken om schulden aan te pakken, kan dit hen dichter bij elkaar brengen en dichter bij hun relatiedoelen," zegt Kaplan.

Wat je ook doet, veeg je schulden niet onder het tapijt, zodat je verder kunt gaan in je relatie. "Door schulden eerlijk te behandelen en te beschouwen als iets om aan te pakken om samen van een toekomst te genieten, kunnen koppels doorgaan met het doen van betere dingen met hun leven", zegt Kaplan.