Huwelijk

7 manieren Maids of Honor kunnen taken delegeren aan bruidsmeisjes

7 manieren Maids of Honor kunnen taken delegeren aan bruidsmeisjesWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Een bruidsmeisje zijn is echt een rol van je leven. Je transformeert in de rechterhand van de bruid, helpt haar met de ware ins en outs van bruiloftplanning en bruiloftplezier. Maar onderweg zul je merken dat je lijst met taken groeit zolang een gezin van vijf wekelijkse boodschappenlijst en je kunt het gewoon niet alleen doen. Dat is oké, dat zou je niet moeten doen! Hier zijn zeven manieren waarop u sommige van uw eerste bruidsmeisje-taken kunt delegeren aan leden van de bruidspartij.

1. Stuur een gigantische takenlijst uit

Als je eenmaal een takenlijst van een meester van al je eerste bruidsmeisjes hebt opgeschreven, kun je deze in een e-mail naar de andere bruidsmeisjes sturen en hen vragen een paar taken op zich te nemen waarin ze geïnteresseerd zijn, of het nu hotels onderzoekt voor het vrijgezellenfeest of leuke spelletjes bedenkt voor de vrijgezellenfeest.

2. Vraag voordat u aanneemt

Voordat u een takenlijst naar de groep verzendt of mensen om hulp vraagt, moet u individueel met de bruidsmeisjes chatten en kijken hoeveel hulp ze kunnen bieden. Sommige bruidsmeisjes hebben meer vrije tijd dan anderen, en in plaats van een gelijk aantal taken op elk van hen te dumpen, kijk wie er wat meer tijd kan steken en het vuile werk op zich kan nemen.

3. Deel wat nodig is met de groep

Maak een Google-document met taken waar u hulp bij nodig hebt en deel het met de groep. Op die manier hebben ze toegang tot het document en kunnen ze in realtime zien welke taken zijn voltooid en welke nog moeten worden uitgevoerd.

Bekijk meer: Bruidsmeisje plichten wanneer u niet het eerste bruidsmeisje bent

4. Gebruik de vaardigheden van elk bruidsmeisje

Als een bruidsmeisje een professional is in DIY-ambachten en een ander echt goed is in het plannen van vakanties of feesten, laat ze dan hun natuurlijke vaardigheden gebruiken om betrokken te raken waar ze het meest zullen slagen.

5. Vraag om hulp buiten het bruidsfeest

Als de andere bruidsmeisjes bezig zijn of als je wordt overweldigd door taken, is het prima om een ​​paar familieleden van de bruid of andere vrienden om hulp te vragen.

6. Verander het in een spel

Plan een avondje uit of een ontmoeting met de bruidsmeisjes en schrijf enkele taken op papier en rol ze op. Laat elk bruidsmeisje haar ogen sluiten en kies er een.

7. Maak teams

Een team van bruidsmeisjes kan voor het vrijgezellenfeest zijn en een ander voor de vrijgezellenfeest. Als de bruidsmeisjes kunnen samenwerken aan taken, zullen ze waarschijnlijk meer plezier hebben om ze te doen en elkaar onderweg verantwoordelijk houden.

Jen Glantz is een "professioneel bruidsmeisje" en de oprichter van Bridesmaid for Hire. Ze is de auteur van All My Friends Are Engaged en draagt ​​vaak oude bruidsmeisjekleding naar de supermarkt en op eerste dates.