Huwelijk

Moeten we een burgerlijke huwelijksceremonie plannen?

Moeten we een burgerlijke huwelijksceremonie plannen?We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Dat moment waarop je van "verloofd" naar "getrouwd" gaat, is een groot moment. Het is ook wettelijk bindend! Soms kan het echter een serieuze uitdaging zijn om het legaal te maken, of het nu gaat om het ordenen van een vriend of het uitwisselen van geloften in het buitenland. Maak je echter geen zorgen! Er is altijd de burgerlijke huwelijksceremonie om je officieel te laten liften. Is het geschikt voor u? Onze experts wegen mee.

Burgerlijke ceremonies zijn niet alleen voor koppels die niet nog een seconde kunnen wachten om te worden gekoppeld of die op zoek zijn naar een superintieme ceremonie. Ze zijn ook ongelooflijk handig als het maken van uw feitelijke huwelijksceremonie een juridisch bindende een paar uitdagingen vormt.

Als u van plan bent om een ​​vriend of familielid op uw bruiloft te laten officieren, kan het navigeren door de juridische logistiek een aantal problemen opleveren, van wat in uw staat als 'legaal' kwalificeert om perioden en vereisten te wachten voor hoe lang de ordinatie nodig heeft geldig zijn. Maar je zou die persoonlijke details niet moeten opofferen als de specificaties te veel worden om mee om te gaan! Laat in plaats daarvan je vriend dienst doen als ceremoniemeester op je trouwdag (en je zelfs laten weten wanneer het tijd is om te kussen!) En zorg voor de juridische aspecten in het stadhuis.

In het buitenland "ik doe" zeggen? Als de huwelijkseisen van je staat ingewikkeld leken, stel je dan voor dat je alles in een ander land navigeert - en mogelijk in een andere taal. Sommige landen vereisen dat je daar een bepaald aantal dagen woont voordat je de knoop legt, en hoewel een vakantie van vier weken klinkt als een geweldige manier om je wandeling door het gangpad voor te bereiden, is het niet helemaal praktisch. Trouwen in een huis van aanbidding? Sommige landen vereisen een burgerlijke ceremonie naast je religieuze, wat nog meer planning betekent. En dat dekt zelfs geen kosten voor het trouwen als toeristen! Dit zijn goede redenen om je ceremonie te beschouwen als meer een symbolische gebeurtenis en om wettelijk getrouwd te zijn. Welke verjaardag je kiest om te vieren, is aan jou!

Bekijk meer: Geen balzaalbruid? Bekijk 5 van de mooiste stadshallen van het land

Als het gaat om hoe je je burgerlijke ceremonie benadert, heb je een paar keuzes. De eerste is om gewoon een afspraak te maken en naar het gerechtsgebouw te gaan met de nodige getuigen op sleeptouw (of een paar uit de wachtkamer te pakken!) En het rustig te houden. De tweede: neem een ​​kleine groep mee (zeg je ouders en broers en zussen en een paar vrienden) en teken je papieren voordat je op weg gaat naar een feestelijke lunch of cocktails. De derde? Een feestje geven! Dit kan een etentje zijn voor 20, cocktails voor 50 of een volledige tweede receptie. Wat de cake ook is!