Huwelijk

Een zacht en romantisch bruiloft kleurenpalet: goud en blozen

Een zacht en romantisch bruiloft kleurenpalet: goud en blozen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Wat is er allemaal lief en sierlijk en dromerig? Dit ultra-romantische kleurenschema van verguld goud en prachtige blos! Mooi en gepolijst, deze ballerina-geïnspireerde haute-tinten doen ons willen ronddraaien van vreugde. En kun je je niet voorstellen dat je hetzelfde doet in een mooie, lichtroze trouwjurk?

Damesachtige tinten goud en blos druipen van charme en eigenzinnigheid - en zorgen voor een fantastisch sprookjesachtige bruiloft, terwijl nog steeds een zekere sfeer van decadentie en verfijnde romantiek wordt gehandhaafd. Een trendy blush trouwjurk geschikt voor een verhalenboekprinses, lijkt een no-brainer. Maar als je liever traditioneel in sneeuwwit gaat, kies dan voor een paar lichtroze hakken. Terwijl je je klaarmaakt voor de meisjes, geef je meisjes een luxe fles parfum. De geuren van Tocca Beauty zijn zo zacht en mooi als je kleurenpalet!

Bekijk meer: 7 fouten bruiden maken bij het kiezen van hun bruiloft kleuren

Houd uw uitnodigingen elegant en verfijnd met eenvoudige streepjes metaal en klassieke kalligrafie. En maak er een zoete smaak van met sierlijke en delicate tafelinstellingen, met weelderige bloemen, poppen van pastel en glijdende serveware. Ga dan koninklijk en etherisch met een cake met een goudaccent en een lichte spoeling met aquarelverf. En tot slot, laat uw gasten zich koninklijk voelen met een verzameling heerlijke snoepjes, gehuisvest in een vintage-geïnspireerde, blushdoos. Ben je al verliefd?

Als je niet zo geobsedeerd bent door dit kleurenpalet als wij, maak je geen zorgen! Bekijk onze inspiratieborden om tal van andere geweldige ideeën voor je grote dag te zien.

Wil je meer geniale planningstips? Voor de beste trouwjurken, advies en inspiratie voor een hele dag, kun je het BRIDES-nummer van februari / maart 2016 ophalen bij kiosken die nu hier te downloaden zijn!

1. "Viaggio" parfumset, $ 45, Tocca Beauty; 2. Chocolade Geschenkdoos "Les Incomparables", $ 30, LadurГ © e; 3. Uitnodiging, goudfolie-kalligrafie op handgeschept papier, $ 2.500 voor 100, MГ © ldeen; 4. Cake, $ 12 per plak, A White Cake door Lauren Bohl White; 5. Schoenen, $ 625, Chelsea ParisOpmerkingen:

 1. Danathon

  ik ga niet akkoord

 2. Philips

  Ik kan nu niet deelnemen aan de discussie - er is geen vrije tijd. Ik zal worden vrijgelaten - ik zal zeker mijn mening uiten.

 3. Brougher

  Mijn excuses, maar naar mijn mening heb je het mis. Schrijf me in PM, we praten.

 4. Zacarias

  Tussen ons, naar mijn mening, is dit duidelijk. Ik zal me onthouden van commentaar.

 5. Thurl

  Ik kan u aanraden een site te bezoeken met een enorme hoeveelheid informatie over een onderwerp dat u interesseert.

 6. Majora

  Ik denk dat je het fout hebt. Ik ben er zeker van. Ik kan het bewijzen. E-mail me op PM, we zullen bespreken.Schrijf een bericht